Libnet.ro
UNICEF

17:30

Scotienii l-au luat la ochi pe Ianis Hagi. Ce au observat jurnalistii britanici la tatal sau chiar azi

Playtech Playtech,
Scotienii l-au luat la ochi pe Ianis Hagi. Ce au observat jurnalistii britanici la tatal sau chiar azi

Tanarul Ianis Hagi pare-se ca are probleme in Scotia, la Glasgow Rangers. Duparetrogradarea de la Nationala mare la U21, presa britanica a inceput sa-i critice prestatiile. Cei de la TheSun s-au legat si de declaratiile facute de tatal sau, Gica Hagi. Jurnalistii au catalogat aceste declaratii ca interventii in favoarea fiului. Gheorghe Hagi face declaratii . continuă pe Playtech

De ce Ianis Hagi a fost trecut pe banca de rezerve. Scotienii au spus adevarul abia acum

Desi are cele mai multe pase decisive din echipa, Ianis Hagi a devenit rezerva de lux la Glasgow Rangers. Steven Gerrard are alte preferinte in alegerea primului 11, iar increderea romanului este serios afectata. Ianis a fost titular intr-un singur meci dintre ultimele sase disputate de Glasgow Rangers in campionat. Iar in trei dintre ele .

Anunt oficial despre Ianis Hagi! Antrenorul i-a dat vestea finalului de an

Ianis Hagi a pierdut prima echipa a lui Glasgow Rangers, iar in ultimele meciuri a prins foarte putine minute. Nici macar din postura de rezerva nu a intrat prea des in teren. Si, cum echipa sa merge perfect in toate competitiile, se parea ca Ianis nici nu va mai juca in 2020. Totusi, lucrurile ar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )