Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1. Pe ce vor da mai multi bani, Clotilde Armand a semnat deja

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1. Pe ce vor da mai multi bani, Clotilde Armand a semnat deja

Cetatenii Sectorului 1 din Capitala i-au informat pe jurnalistii de la Bugetul. ro despre o situatie inedita. Mai exact, este vorba de o marire a taxelor si impozitelor pe cladiri. Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1 Astfel, locuitorii din Sectorul 1, sector in care primar este Clotilde Armand, s-au plans ca incepand de la 1 . continuă pe Playtech

Vesti proaste despre Bogdan Stanoevici. Rudele au facut anuntul trist chiar azi

In ultima vreme informatiile legate de starea de sanatate a actorului Bogdan Stanoevici sunt dramatice. Actorul, in varsta de 62 de ani, a fost internat de urgenta, in stare grava. Dupa ce a fost depistat pozitiv pentru covid-19, starea sa de sanatate s-a deteriorat rapid, fiind necesara internarea de urgenta. Medicii anuntau pe 28 decembrie .

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

Cine e tanara filmata pe ascuns care a ajuns vedeta pe site-urile pentru adulti din Romania

Nu putine au fost cazurile cand anumite persoane au fost filmate pe ascuns, iar imaginile au ajuns in spatiul public. Dar ce te faci cand lucruri intime ajung sa fie filmate si postate pe site-uri pentru adulti, cu continut pornografic? O astfel de situatie s-a intamplat in 2016, in Alba-Iulia. Protagonistii, doi tineri, au fost .

Dezastru pentru soferii din Romania: anuntul despre benzina si motorina care spulbera toate planurile

Vin surprize neplacute pentru soferii din Romania la inceput de an si totul are legatura cu preturile la benzina si motorina. Pretul petrolului a fost extrem de volatil in ultima.

Veste geniala pentru elevii din Romania. Unde se pot redeschide scolile

Romania esteincremenita din cauza pandemiei generata de noul coronavirus. in afara de economie, educatia a fost la fel de lovita de actuala situatie, toate orele transferandu-se in online. Decizia de inchidere a scolilor a venit ca urmare a ratei de incidenta mare a noilor infectii. intr-un comunicat recet, Consiliul National al Elevilor a inaintat un .

Un deputat PNL cere comisie speciala de ancheta pentru situatia din TVR

Deputatul PNL Alexandru Muraru, vicepresedinte al Comisiei pentru Educatie din Camera Deputatilor, s.

Patriarhia Romana, despre Boboteaza: Pentru a se evita aglomerarea,nu vor mai exista vase mari cu apa ca in anii precedenti, ci credinciosii vor primi Aghiasma Mare deja imbuteliata

Patriarhia Romana anunta, luni, ca in acest an, ceremoniile religioase prilejuite de sarbatoarea Botezului Domnului, se vor desfasura tinand cont de regulile sanitare care au fost impuse pentru limitarea.

Patriarhia anunta reguli speciale pentru Boboteaza. Nu vor mai exista vase mari pentru aghiasma, ci va fi impartita direct in sticle

Apa pentru Boboteaza va fi sfintita marti, la pranz, la Catedrala Patriarhala pentru a fi imbuteliata pana seara in sticle de un litru care vor fi impartite credinciosilor miercuri, incepand cu ora 7. Acestia vor avansa pe un culoar bine marcat, pastrand in mers distanta de 1,5 m si purtand masca de protectie, anunta Patriarhia.

Politistii ameninta ca nu vor mai da amenzi din 11 ianuarie, daca Guvernul nu renunta la planul de inghetare a salariilor pentru bugetari

Continua protestele politistilor, nemultumiti de faptul ca Guvernul intentioneaza sa inghete salariile bugetarilor, pe fondul crizei provocate de COVID-19. Sindicalistii din Politie cer Guvernului sa.

CU POTENTIAL SA DEVINA NOUA NORMA PENTRU TURISMUL DIN DELTA DUNARII Flotelul - cea mai noua tendinta in turismul sustenabil

Turistii sunt din ce in ce mai interesati de Delta Dunarii, ceea ce presupune ca si acest loc trebuie sa aiba un trend tot mai modern, atat din punct de vedere al serviciilor, dar si in ceea priveste tipul unitatilor de cazare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )