Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acesta este PRIMUL TELEFON 5G din Romania (FOTO)

B1 B1,
Acesta este PRIMUL TELEFON 5G din Romania (FOTO)

Atat Vodafone cat si Digi au lansat in primele oferte5G din Romania, telefonulXiaomi Mi Mix 3 5G. continuă pe B1

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

Cat costa cea mai scumpa Dacia din Romania si cum arata modelul configurat. Ce dotari are

Cea mai scumpa Dacia din Romania, la momentul actual nu are un pret chiar atat de mare pe cat te-ai astepta. Desigur, cand vine vorba de preturi, fiecare se raporteaza la ele diferit, pentru.

Business report: Spark, un nou serviciu de car-sharing intra pe piata din Romania. Ofera exclusiv masini electrice; Au aparut ofertele aberante de cazare pentru Untold: 1.000 de euro pentru un apartament vechi

Cine controleaza judetele cu cele mai fertile terenuri din Romania. Cu preturi ce variaza intre 6 si 8. 500 de euro hectarul de teren arabil, judetele Timis, Constanta si Teleorman sunt printre cele mai scumpe. Cum au reusit doi tineri sa faca sute de milioane de dolari inainte sa termine primul an de facultate. Nu au terminat nici macar un an de facultate, dar Henrique Dubrugas 23 de ani) si Pedro Franceschi 22 de ani).

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 .

Actrita din Romania, un sex simbol pentru anii `70, este azi Maica Ecaterina: Am avut desfranari si avorturi!

Una dintre cele mai fatale blonde ale anilor 1970 a ales mai tarziu calea Domnului. Care este explicatia drumului ales si ce viata ducea aceasta inainte?intalnirea cu Hristos a fost pentru mine uluitoare, zdruncinatoare, devastatoare, ca un cutremur, ca un soc, ca o bomba nucleara pentru sufletul meu. Maica Ecaterina: De la actorie la calugarie .

Imagini socante surprinse intr-un autobuz din Romania. Este ireal ce se intampla (VIDEO)

Imagini de-a dreptul socante au fost surprinse intr-un autobuz din Romania. Din plafonul masinii a inceput sa curga apa. Un internaut a facut un video pe care l-a postat pe Facebook alaturi.

Imagini uluitoare surprinse intr-un autobuz din Romania. Este ireal ce se intampla (VIDEO)

Imagini de-a dreptul socante au fost surprinse intr-un autobuz din Romania. Din plafonul masinii a inceput sa curga apa. Un internaut a facut un video pe care l-a postat pe Facebook alaturi.

Un prezentator TV din Romania a aparut in chiloti, la TV. Ce decizii ar putea lua sefii de la Digi

Un prezentator TV din Romania a aparut in chiloti, la televizor, dupa ce s-a indoit de evolutia echipei nationale de tineret, la Campionatul European. Decebal Radulescu, prezentator TV din Romania, a aparut in chiloti, la TV Jurnalistul sportiv Decebal Radulescu, colaborator al emisiunii Digisport Special a pierdut, dar s-a tinut de cuvant! Ziaristul nu a .

Enel SpA ar putea iesi de pe piata din Romania

Enel SpA, cea mai mare companie de utilitati din Europa, studiaza posibila vanzare a activelor sale din Romania, a anuntat publicatia italiana Il Sole 24 Ore, transmite Reuters.

in urmatorii zece ani, 600.000 de locuri de munca din Romania vor fi afectate

In urmatorii zece ani, 600. 000 de locuri de munca din Romania vor fi afectate de transformarea digit.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )