Libnet.ro
UNICEF

11:00

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Playtech Playtech,
Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 . continuă pe Playtech

Cat costa cea mai scumpa Dacia din Romania si cum arata modelul configurat. Ce dotari are

Cea mai scumpa Dacia din Romania, la momentul actual nu are un pret chiar atat de mare pe cat te-ai astepta. Desigur, cand vine vorba de preturi, fiecare se raporteaza la ele diferit, pentru.

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

Leul moldovenesc a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani

In trimestrul doi al anului 2019, moneda nationala a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani. Leul s-a depreciat cu 4,8% fata de dolar si cu 5,7% fata de moneda unica europeana, transmite IPN. Informatia apare pe blogul lui Veaceslav Ionita, economist IDIS Viitorul.

Radu Tudor, despre noua sefa a Comisiei Europene: Cea mai puternica femeie din Europa are sapte copii si origini aristocratice

Ursula von der Leyen a fost propusa oficial pentru postul de presedinte al Comisiei Europene. in prezent, ea ocupa functia de ministru al Apararii din Germania si face parte din CDU, partidul Angelei Merkel.

Cum arata acum, la 18 ani, cea mai frumoasa fata din lume. E fiica unui fotbalist celebru (FOTO)

La doar cativa anisori, Thylane Blondeaudevenea celebra pentru frumusetea sa. La varsta de 4 ani, Thylane era deja fotomodel pentru designerul Jean Paul Gaultier, iar la 7 ani se afla pe mai toate.

Marti, 2 iulie, cea mai FIERBINTE zi din acest an. Peste 40 de grade la soare

Marti, 2 iulie, este cesa mai calduroasa zi din aceasta vara. Vor fi peste 40 de grade Celsius la soare in unele zone, in special in sudul tarii. Marti, 2 iulie, vremea va fi caniculara si.

Elena a castigat Bravo, ai stil!! Este Cea mai stilata femeie din Romania?

Finala sezonului 5 al show-ului Bravo, ai stil! a avut loc aseara la Kanal D. Elena a fost desemnata castigatoare, primind titlul de Cea mai stilata femeie din Romania!, precum si 100. 000 de lei.

Cea mai CONTROVERSATA FILMARE din istorie, scoasa la licitatie! Adeptii teoriei CONSPIRATIEI au luat foc

O inregistrare a primilor pasi facuti pe luna de Neil Armstrong va fi scoasa la licitatie de casa Sothebys, pe 20 iulie.

Cum sa selectati cea mai accesibila agentie de web design din Romania?

Faptul ca orice firma are nevoie de un site, care sa fie cartea sa de vizita in mediul online nu mai este o noutate de multa vreme. Acum cele mai multe cautari si cele mai multe decizii se iau in functie de cele mai bune oferte disponibile in interogarile de pe Google.

Tariceanu, de acord cu Ponta: Cea mai buna solutie este un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga in alegerile prezidentiale cu un candidat comun si considera ca aceasta ar fi cea mai buna solutie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )