Libnet.ro
UNICEF

01:05

Honor 20 si Honor 20 Pro, oficiale: ultimele telefoane Huawei cu Android

Playtech Playtech,
Honor 20 si Honor 20 Pro, oficiale: ultimele telefoane Huawei cu Android

In mijlocul scandalului dintre Huawei si Google, respectiv Statele Unite ale Americii, chinezii au lansat doua telefoane de top, Honor 20 si Honor 20 Pro. La fel ca in cazul Huawei P30 si P30. continuă pe Playtech

Honor 20 si Honor 20 Pro, oficiale: acestea sunt ultimele telefoane Huawei certificate cu Android

In mijlocul scandalului dintre Huawei si Google, respectiv Statele Unite ale Americii, chinezii au lansat doua telefoane de top, Honor 20 si Honor 20 Pro. La fel ca in cazul Huawei P30 si P30.

Operatorii telecom care renunta la vanzarea noilor telefoane Huawei

Cei mai mari operatori telecom din aceasta tara vor sa renunte la a mai vinde noile telefoane Huawei catre clientii acestora. Operatorii telecom sunt jucatori extrem de importanti pentru.

Ce se intampla cu telefoanele Huawei pe care le vinde Digi, dupa ce au fost blocate de SUA

Telefoanele de la Huawei sunt in continuare puse la vanzare in magazinul online Digi Romania, dupa ce au fost blocate in Statele Unite ale Americii. Acestea au preturi care pornesc de la 999.

5 telefoane cu Android pe care sa le alegi in loc de Huawei dupa ce Google i-a retras suportul

In lupta dintre China si Statele Unite ale Americii, Huawei a nimerit de partea gresita si Google i-a taiat suportul pentru Android. Asa ca am cautat alternative. Huawei a livrat cateva.

Efectele razboiul comercial SUA-China. Google restrictioneaza accesul dispozitivelor Huawei la Android

Compania americana Google a restrictionat accesul dispozitivelor Huawei la unele actualizari ale sistemului de operare Android, in urma masurilor luate de presedintele american Donald Trump impotriva companiei chineze.

Google a restrictionat accesul dispozitivelor Huawei la Android

Compania americana Google a restrictionat accesul dispozitivelor Huawei la unele actualizari ale sistemului de operare Android, in urma masurilor luate de presedintele american Donald Trump impotriva companiei chineze, relateaza BBC citat de Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )