Libnet.ro
UNICEF

12:45

Efectele razboiul comercial SUA-China. Google restrictioneaza accesul dispozitivelor Huawei la Android

Adevărul Adevărul,
Efectele razboiul comercial SUA-China. Google restrictioneaza accesul dispozitivelor Huawei la Android

Compania americana Google a restrictionat accesul dispozitivelor Huawei la unele actualizari ale sistemului de operare Android, in urma masurilor luate de presedintele american Donald Trump impotriva companiei chineze. continuă pe Adevărul

Google restrictioneaza accesul Huawei la o parte dintre produsele sale. Cum a ajuns compania chineza pe lista neagra

Compania americana Google a anuntat ca pune capat unor colaborari cu Huawei ce presupun transferuri de hardware, software si servicii, cu exceptia celor open source cu licenta deschisa), scrie Reuters. Compania chineza trece pe lista neagra dupa ce presedintele Trump a cerut in mai multe randuri masuri impotriva ei. Urmatoarele modele Huawei nu vor mai avea acces la unele aplicatii pentru Android.

Google a restrictionat accesul dispozitivelor Huawei la Android

Compania americana Google a restrictionat accesul dispozitivelor Huawei la unele actualizari ale sistemului de operare Android, in urma masurilor luate de presedintele american Donald Trump impotriva companiei chineze, relateaza BBC citat de Mediafax.

People's Daily: Razboiul comercial nu poate darama China

Razboiul comercial cu Statele Unite va face China mai puternica si nu va aduce niciodata tara in genunchi, scrie ziarul People's Daily, detinut de Partidul Comunist din China, intr-un comentariu afisat pe prima pagina a publicatiei, potrivit Reuters.

Google suspenda accesul companiei Huawei la mai multe aplicatii precum Gmail, Youtube sau Google Play

Alphabet, compania care detine Google, a suspendat relatiile de business cu Huawei ce consta in transferul de hardware, software si servicii tehnice cu exceptia celor care au licenta open source, ca urmare a deciziei luate de Departamentul de Comert.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )