Libnet.ro
UNICEF

07:45

Reducerile eMAG ca sa zici cu adevarat ca e vineri

Playtech Playtech,
Reducerile eMAG ca sa zici cu adevarat ca e vineri

Pentru februarie 2020, eMAG a lansat campania cu produsele preferate de catre clienti. Din categoriile de produse puse la dispozitie de magazin am ales cateva produse. Telefoanele Samsung si. continuă pe Playtech

Curs BNR, vineri, 21 februarie 2020. Euro, un nou record, a trecut de un prag istoric

BNR va emite noul curs valutar vineri, 21 februarie 2020. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al institutiei, cat si mai jos, in jurul orei 13. Curs valutar BNR vineri, 21 februarie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii vineri, 21 februarie, in jurul .

Prognoza meteo, vineri, 21 februarie 2020. Se schimba vremea. Ce au anuntat meteorologii

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru vineri, 21 februarie 2020. Valorile termice vor continua sa scada usor in cea mai mare parte a teritoriului, dar se vor mentine peste cele specifice perioadei. Va ploua pe suprafete mici, iar la munte isi vor face aparitia cativa fulgi de zapada. Anuntul meteorologilor. Prognoza meteo, vineri, .

Romanii au Talent, cele mai tari momente din editia de vineri, 21 februarie. Cine a luat Golden Buzz

Cel mai iubit show de divertisment, Romanii au talent, a inceput de vineri, 8 februarie, de la 20:30, sezonul 10suprem, numai la PRO TV. Fiecare vineri seara va scoate la iveala momente nemaiintalnite, care vor tine telespectatorii cu sufletul la gura. Update: William Close si Shawn Barry au venit din Los Angeles cu un numar spectaculos.

Curs BNR 19 februarie 2020. Care este cotatia Euro in comparatie cu Leul romanesc

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis cursul valutar pentru azi, 19 februarie. Care sunt cotatiile pentru toate monedele de circulatie internationala? Noile valori vor aparea pe site-ul oficial al BNR in jurul orelor 13:00. Curs BNR 19 februarie 2020 Indicele ROBOR, stabilit pe data de 19 februarie, a aratat ca cel calculat .

IN FEBRUARIE 2020: Proiectul de retehnologizare a Unitatii 1 CNE Cernavoda a fost evaluat la solicitarea SNN

O misiune a Agentiei Internationale pentru Energie Atomica AIEA), PRE-SALTO de evaluare a stadiului si a proiectului de retehnologizare a Unitatii 1 CNE Cernavoda, a avut loc in februarie 2020, la solicitarea SN Nuclearelectrica SA SNN), se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

HOROSCOP 21 februarie 2020. Leii se gandesc la trecut. Racii reactioneaza impulsiv

HOROSCOP 21 februarie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de 21 februarie 2020:.

Prognoza meteo ANM, joi, 20 februarie 2020. Meteorologii anunta ploi. Ce temperaturi se vor inregistra in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza! Specialistii indica averse din abundenta in unele zone ale tarii. Care sunt maximele si minimele si ce judete sunt afectate de codul galben? Prognoza meteo ANM pentru joi, 20 februarie Specialistii sustin ca vom avea parte de o serie de fronturi atmosferice care .

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 17-23 februarie 2020. Gemenii isi imbunatatesc relatiile, Balantele trebuie sa fie mai romantice

Iata horoscopul saptamanal de dragoste 17-23 februarie 2020. In aceasta saptamana, cu Mercur aflat in primele sale zile din primul retrograd al anului, el fiind primul ce deschide sezonul planetelor retrograde pe 2020, exista alte doua planete ce ne vor impacta cel mai mult energia pentru ca acestea isi schimba zodiile gazda. Este vorba de Marte si de Soare.

Curs valutar 20 februarie 2020. Recorduri absolute pentru Euro si dolar

Leul continua sa scada in fata Euro si a dolarului, iar astazi, s-au inregistrat recorduri absolute pentru cele doua monede, potrivit curs valutar 20 februarie 2020.

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase joi, 20 februarie 2020 LIVE

Jocul Loto 649 este unjoc de tip loto,in care numerele dintre care participantii si le aleg pe cele pe care le joaca sunt cuprinse intre 1 si 49, o varianta simpla avand 6 numere. Principiile de joc pentru acest sistem sunt aceleasi ca la celelalte jocuri de tip loto, particularizand la 6 numere din 49.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )