Libnet.ro
UNICEF

08:45

Panica totala la Dinamo! Primul caz de COVID-19 din Liga 1. Ce se intampla acum

Playtech Playtech,
Panica totala la Dinamo! Primul caz de COVID-19 din Liga 1. Ce se intampla acum

Panica in randul dinamovistilor: a aparut primul caz de COVID-19 in Liga intai! Testul a iesit pozitiv, iar informatia a fost transmisa in aceasta dimineata. Ce masuri s-au luat la Dinamo si cine este cel infectat cu noul coronavirus, in continuare. Primul caz de COVID-19 la Dinamo Una dintre primele masuri ce s-au luat dupa . continuă pe Playtech

Se amana Craiova-Botosani, primul meci de fotbal din Liga 1 dupa pauza provocata de criza COVID-19! Medicul moldovenilor, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Dr. Petre Raduceanu, medicul echipei de fotbal FC Botosani, a fost confirmat cu COVID-19, joi. Prin urmare, meciul dintre Universitatea Craiova si FC Botosani, prima partida din Liga 1 a Romaniei dupa pauza.

UPDATE Meciurile lui Dinamo suspendate pana la finalizarea anchetei epidemiologice, anunta LPF, dupa primul caz confirmat de COVID-19 din Liga 1

UPDATE Liga Profesionista de Fotbal LPF) a anuntat, joi, dupa confirmarea primului caz de COVID-19 din Liga 1, ca va opri desfasurarea meciurilor lui Dinamo Bucuresti pana la finalizare anchetei.

Primul caz de coronavirus in fotbalul romanesc - Meciul dintre Dinamo si Chindia Targoviste a fost suspendat

A aparut primul caz de coronavirus in Liga 1. Miercuri, clubul Dinamo a efectuat a patra runda de testare pentru coronavirus. Jucatorii, staff-ul medical si tehnic au iesit negativi, insa un angajat al clubului a fost diagnosticat pozitiv.

Meciurile din Liga 1, reluate dupa 3 luni, fara spectatori. Cand ar putea fi permis accesul publicului pe stadioane

Meciurile din Liga 1 se vor relua de vineri, 12 iunie, dupa 3 luni pauza, din pricina pandemiei de coronavirus si a restrictiilor impuse pe teritoriul Romaniei pentru stoparea raspandirii virusului. Primul.

Fond sonor asigurat la meciurile din Liga 1 fara spectatori

Comitetul Executiv al FRF a luat o serie de hotarari in ceea ce priveste desfasurarea competitiei din Liga 1 la reluarea dupa pauza provocata de coronavirus.

Mega Mall- primul centru comercial din Romania certificat international pentru masurile de siguranta sanitara

Mega Mall devine primul centru comercial din Romania care primeste Certificatul de Conformitate COVID-19. Obtinerea acestei acreditari este dovada ca mall-ul functioneaza in conformitate cu standardele sanitare internationale si le ofera clientilor o experienta de shopping in siguranta.

Primul caz de COVID-19 la Dinamo. LPF: Urmeaza o ancheta epidemiologica

Magazinerul echipei de fotbal Dinamo a fost testat pozitiv cu coronavirus, astfel ca meciul cu Chindia programat pentru sambata a fost amanat.

Primul caz de COVID-19 la Dinamo. LPF: Urmeaza o ancheta epidemiologica

Magazinerul echipei de fotbal Dinamo a fost testat pozitiv cu coronavirus, astfel ca meciul cu Chindia programat pentru sambata a fost amanat.

Adrian Mutu a pus ochii pe doi tineri jucatori din Liga 1

Selectionerul nationalei de tineret U21 a Romaniei este cu ochii pe tot ce misca in Liga 1 si ar putea ajunge la nationala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )