Libnet.ro
UNICEF

14:45

Se maresc sau nu alocatiile pentru copii? Premierul Ludovic Orban vine cu primele scuze

Playtech Playtech,
Se maresc sau nu alocatiile pentru copii? Premierul Ludovic Orban vine cu primele scuze

Urmeaza sau nu sa fie marite alocatiile pentru copii? Premierul a facut mai multe precizari pe acest subiect, de un real interes pentru parintii romani. in acest mod, au fost prezentate si primele scuze, nu numai in legatura cu subventiile pentru cei mici, ci si legate de pensii. Se maresc sau nu alocatiile pentru copii? . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu alocatiile copiilor in 2020: Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

PROGRAMUL RABLA. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, probabil, din luna martie, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban.

Alocatii 2020. Premierul Ludovic Orban: in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea

Seful Executivului, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

LUDOVIC ORBAN: Programele Rabla si Rabla Plus vor fi reluate din luna martie

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, cel mai probabil, din luna martie, a declarat premierul Ludovic Orban.

Premierul Romaniei merge la Bruxelles, la inceputul saptamanii viitoare. Ludovic Orban se intalneste cu demnitari din prima linie a UE si NATO, printre care Charles Michel, Ursula von der Leyen si Jens Stoltenberg

Premierul Ludovic Orban va fi la Bruxelles, intre 7 si 9 ianuarie, pentru o serie de intrevederi cu lideri din UE si NATO, arata un comunicat de presa transmis duminica de Guvernul Romaniei. Astfel, in prima.

Ludovic Orban vrea un pact intre partidele politice pentru declansarea anticipatelor: O minima garantie

Premierul Ludovic Orban a afirmat luni seara, la Digi24, ca e nevoie de un pact pentru declansarea alegerilor anticipate, pentru a evita o posibila situatie in care parlamentarii mai multor partide sa voteze investirea Guvernului.

Ludovic Orban a discutat cu presedintele Consiliului European despre bugetul Uniunii pentru perioada 2021 2027 si prioritatile Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca a discutat cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, despre bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021 2027 si prioritatile Romaniei.

Ludovic Orban, la intalnirea cu presedintele Consiliului European: Romania sprijina deplin promovarea Agendei Strategice a UE

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri europeni, printre care presedintele Consiliului European, Charles Michel, si negociatorul-sef al Uniunii pentru retragerea Regatului Unit din UE, Michel Barnier.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Pana la finalul lunii luam o decizie clara despre cum o facem

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, intr-o emisiune la Digi24, ca pana la finalul lunii ianuarie va fi luata o decizie clara privind realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, el subliniind ca exista doar doua variante de finantare pentru acest proiect: fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat PPP).

Anuntul premierului Ludovic Orban despre alocatii: Avem patru variante

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )