Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban a discutat cu presedintele Consiliului European despre bugetul Uniunii pentru perioada 2021 2027 si prioritatile Romaniei

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban a discutat cu presedintele Consiliului European despre bugetul Uniunii pentru perioada 2021 2027 si prioritatile Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca a discutat cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, despre bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021 2027 si prioritatile Romaniei. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, la intalnirea cu presedintele Consiliului European: Romania sprijina deplin promovarea Agendei Strategice a UE

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri europeni, printre care presedintele Consiliului European, Charles Michel, si negociatorul-sef al Uniunii pentru retragerea Regatului Unit din UE, Michel Barnier.

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern

Premierul Ludovic Orban a declara, marti seara, la Bruxelles, ca a discutat cu oficialii europeni despre situatia din Republica Moldova si a transmis ca ceea ce s-a intamplat acolo reprezinta o involutie care creeaza ingrijorare. Din punctul nostru de vedere, nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern, a spus Orban.

Ludovic Orban il ironizeaza pe pseudo-analistul Ion Cristoiu

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca in PNL nu s-a discutat niciodata despre candidatura sa la.

Ludovic Orban, despre atacul PSD la CCR privind modificarile la OUG 114: Suntem pregatiti cu solutia

Romania are buget, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Ludovic Orban dupa anuntul legat de alocatii: Cat de cinic poti sa fii?

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reactionat la anuntul premierului Ludovic Orban despre blocarea intrarii in vigoare a legii care prevedere dublarea alocatiilor pentru copii.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Pana la finalul lunii luam o decizie clara despre cum o facem

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, intr-o emisiune la Digi24, ca pana la finalul lunii ianuarie va fi luata o decizie clara privind realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, el subliniind ca exista doar doua variante de finantare pentru acest proiect: fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat PPP).

Ludovic Orban, despre romanii stabiliti din Marea Britanie: Drepturile lor sunt garantate

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca cetatenii romani care sunt astazi in Marea Britanie au drepturile garantate.

Ludovic Orban, despre constructia autostrazii Comarnic-Brasov: Avem in principiu doua variante

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va stabili pana la sfarsitul lui ianuarie modalitatea de finantare a autostrazii dintre Comarnic si Brasov.

Ludovic Orban, despre cazul Floreasca: Sa nu creada directorul spitalului ca daca l-a demis pe Beuran scapa de raspundere

Premierul Ludovic Orban a precizat ca directorul Spitalului Floreasca nu trebuie sa creada ca a scapat de orice raspundere, daca seful Sectiei de Chirurgie, Mircea Beuran, a fost demis.

Anuntul premierului Ludovic Orban despre alocatii: Avem patru variante

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )