Libnet.ro
UNICEF

01:05

A rapus-o cu un pumn. Cum a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dinca pe Alexandra Macesanu: Ce tupeu!

Playtech Playtech,
A rapus-o cu un pumn. Cum a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dinca pe Alexandra Macesanu: Ce tupeu!

Gheorghe Dinca, criminalul Alexandrei Macesanu si al Luizei Melencu, a fost trimis in judecata, fiind acuzat de opt infractiuni, in cazul Caracal. Fostul mecanic auto de 66 de ani, le-a rapit pe adolescente si le-a ucis, dupa care a marturisit ca le-a incinerat ramasitele intr-un butoi. Barbatul si-a schimbat de cateva ori declaratiile, in cadrul . continuă pe Playtech

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dezvaluiri infioratoare facute colegului de celula. I-a facut placere sa o ucida pe Alexandra

Trimis in judecata in dosarul Caracal in stare de arest preventiv, Gheorghe Dinca s-ar fi destainuit in inchisoare unui coleg de celula cu privire la faptele odioase pe care le-a comis. Barbatul ar fi marturisit ca i-a facut placere sa o ucida pe Alexandra Macesanu. Gheorghe Dinca, dezvaluiri infioratoare facute colegului de celula Monstrul Din .

Gheorghe Dinca schimba total ancheta din Cazul Caracal. Neaga ca le-ar fi ucis pe Alexandra si Luiza. Ce i-a spus noului avocat

Gheorghe Dinca rastoarna acum total ancheta in cazul Caracal. Supranumit monstrul din Caracal, acesta pare a fi speriat de moarte si nu vrea nici in ruptul capului sa ajunga la penitenciarul din Craiova. Mai mult decat atat, in timpul audierilor, acesta si-a luat notite pe un carnet. Gheorghe Dinca schimba total ancheta din Cazul Caracal .

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCA. Detalii infioratoare! Dinca i-a marturisit unui politist sub acoperire cum le-a chinuit pe Luiza si Alexandra. Nu stia de apelul la 112!

Noi detalii ingrozitoare ies la iveala din rechizitoriul dosarului Caracal obtinut de Antena 3. Gheorghe Dinca a fost interogat in celula de un politist sub acoperire. Presupusul criminal i-a marturisit acestuia ororile la care le-a supus pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu.

Gheorghe Dinca i-a povestit unui coleg de celula ce a facut cu Luiza Melencu. Interceptari din dosarul Caracal

Gheorghe Dinca i-a povestit unui coleg de celula ca, initial, a vrut sa arunce in raul Olt corpul Luizei Melencu, fata disparuta in luna aprilie 2019, insa apoi s-a razgandit si a ars cadavrul intr-un butoi din curtea casei sale, potrivit Agerpres. Cazul Caracal - FBI: Este putin probabil ca Alexandra sa fi fost ultima victima a lui Dinca daca nu ar fi fost prins Metodele alese pentru a scapa de cadavre, neobisnuite.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a pregatit camera ororilor cu cinci luni inainte apelul Alexandrei. Ce pusese la ferestre

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, fiind acuzat de opt infractiuni in cazul Caracal. Specialistii americani spun ca acesta isi pregatise camera ororilor cu cinci luni inainte de a comite faptele oribile. Cazul Caracal. Cum si-a planuit Gheorghe Dinca faptele Procurorii au mentionat in rechizitoriu ca Gheorghe Dinca a depus un .

EXCLUSIV Gheorghe Dinca isi maltrata si sotia. A legat-o cu lanturi si a lasat-o acolo! Prin ce chinuri a trecut femeia in 2019

Despre Gheorghe Dinca, supranumit si monstrul din Caracal, au iesit la iveala tot mai multe dezvaluiri. Se pare ca acesta isi maltrata crunt propria sotie, motiv pentru care aceasta a fugit in Italia. Gheorghe Dinca isi maltrata si sotia inainte ca Elena Dinca sa divorteze la notar de monstrul din Caracal, femeia a avut mult .

EXCLUSIV Fiica lui Gheorghe Dinca a dat marea lovitura si a parasit Romania de urgenta. Practic, s-a imbogatit de cand tatal ei a fost arestat

Fiica lui Gheorghe Dinca a vandut domeniul de la Arad pe care organiza partide de vanatoare pentru afaceristii Italieni si a parasit Romania de urgenta. Tranzactia a fost facuta in ultimele luni, in perioada in care Dinca a fost anchetat de DIICOT in cazul crimelor din Caracal. Fiica lui Gheorghe Dinca a parasit Romania de .

BOMBA in cazul Caracal! Fanteziile amoroase ale lui Gheorghe Dinca i-au socat pe anchetatori: Poate fi numit MONSTRU

Noi detalii cutremuratoare au iesit la iveala despre Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca le-ar fi povestit anchetatorilor fanteziile sale sexuale, informatii.

Familiile victimelor lui Gheorghe Dinca, spionate de DIICOT. Avocat: Masura e ilegala

Informatii socante in cazul crimelor din Caracal. Familiile celor doua fete rapite si ucise de Gheorghe Dinca, asa cum sustin procurorii, au fost anuntate ca au fost interceptate de procurorii DIICOT.

Portretul psihologic complet al lui Gheorghe Dinca. Raportul final intocmit de cel mai bun profiler al Politiei Romane

Rechizitoriul intocmit pentru trimiterea in judecata a lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul rapirii, violarii si uciderii Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu, contine si profilul psihologic intocmit de Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romane care l-a determinat pe monstrul din Caracal sa recunoasca crimele cu lux de amanunte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )