Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gheorghe Dinca i-a povestit unui coleg de celula ce a facut cu Luiza Melencu. Interceptari din dosarul Caracal

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Dinca i-a povestit unui coleg de celula ce a facut cu Luiza Melencu. Interceptari din dosarul Caracal

Gheorghe Dinca i-a povestit unui coleg de celula ca, initial, a vrut sa arunce in raul Olt corpul Luizei Melencu, fata disparuta in luna aprilie 2019, insa apoi s-a razgandit si a ars cadavrul intr-un butoi din curtea casei sale, potrivit Agerpres. Cazul Caracal - FBI: Este putin probabil ca Alexandra sa fi fost ultima victima a lui Dinca daca nu ar fi fost prins Metodele alese pentru a scapa de cadavre, neobisnuite. continuă pe Hotnews

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dezvaluiri infioratoare facute colegului de celula. I-a facut placere sa o ucida pe Alexandra

Trimis in judecata in dosarul Caracal in stare de arest preventiv, Gheorghe Dinca s-ar fi destainuit in inchisoare unui coleg de celula cu privire la faptele odioase pe care le-a comis. Barbatul ar fi marturisit ca i-a facut placere sa o ucida pe Alexandra Macesanu. Gheorghe Dinca, dezvaluiri infioratoare facute colegului de celula Monstrul Din .

INTERCEPTARI din dosarul Caracal: Dinca i-a povestit unui coleg de celula cum i-a ars trupul Luizei Melencu Detalii cutremuratoare din rechizitoriul procurorilor (VIDEO)

Gheorghe Dinca ramane dupa gratii, nu in arest la domiciliu, asa cum si-a dorit. El va fi mutat la penitenciarul de maxima siguranta din Craiova si va astepta judecata, care va avea loc la Tribunalul Olt,.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCA. Detalii infioratoare! Dinca i-a marturisit unui politist sub acoperire cum le-a chinuit pe Luiza si Alexandra. Nu stia de apelul la 112!

Noi detalii ingrozitoare ies la iveala din rechizitoriul dosarului Caracal obtinut de Antena 3. Gheorghe Dinca a fost interogat in celula de un politist sub acoperire. Presupusul criminal i-a marturisit acestuia ororile la care le-a supus pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu.

Gheorghe Dinca, detalii cutremuratoare dupa uciderea Luizei: I-a aparut spuma la gura si se auzea un pic de horcait. isi inghitise limba

Detalii cutremuratoare ies la iveala din rechizitoriul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal a povestit cum a incercat initial sa scape de cadavrul Luizei.

Gheorghe Dinca, detalii cutremuratoare dupa uciderea Luizei: I-a aparut spuma la gura. isi inghitise limba

Detalii cutremuratoare ies la iveala din rechizitoriul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal a povestit cum a incercat initial sa scape de cadavrul Luizei.

BOMBA in Romania! GHEORGHE DINCA a facut GESTUL EXTREM in spatele gratiilor! Sotia MONSTRULUI din Caracal a dat vestea SOCANTA

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal a luat o decizie radicala, in spatele gratiilor. Acesta a divortat oficialde sotie. Totul s-a intiamplat in luna decembrie a anului trecut, chiar.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCA. Ce spun criminalistii din SUA despre Gheorghe Dinca

Specialistii americani cu care au colaborat institutiile romane, oameni cu experienta din FBI, au facut numeroase observatii in privinta lui Gheorghe Dinca.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCA. Cum a rapit-o Gheorghe Dinca pe Alexandra Macesanu. Propunerea pe care i-a facut-o in masina

Criminalul din Caracal pare sa fi aplicat acelasi scenariu in cazul rapirii Alexandrei Macesanu ca in cel al Luizei Melencu. A zarit o tanara care astepta o masina la ocazie si apoi a inceput sa-i faca propuneri sexuale. Cand a fost refuzat, a inceput sa o loveasca si a rapit-o.

Gheorghe Dinca nu se astepta sa fie prins. Spune ca totul a fost facut perfect. De ce se teme criminalul

Gheorghe Dinca spune ca nu regreta faptele, dar ii este teama sa se intalneasca cu familiile celor doua fete.

Procurori: Gheorghe Dinca isi transformase casa intr-o adevarata inchisoare Patul metalic, sudat in perete, avea bucle pentru prinderea unui lant cu care isi lega victimele - UPDATE

Gheorghe Dinca, trimis in judecata miercuri pentru uciderera Alexandrei si Luizei, isi transformase casa intr-o adevarata inchisoare, cu geamurile astupate cu BCA, iar in dormitor avea un pat cu un cadru din fier beton, sudat in perete, potrivit procurorilor DIICOT. Ei mai spun ca sub cadrul metalic al patului era montata o bucata de fier beton, iar la capatul acesteia erau bucle de prindere a unui lant metalic folosit la imobilizarea victimelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )