Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ea este femeia din Galati care si-a angajat amantul sa ii omoare sotul italian. Ce ii facuse partenerul de viata

Playtech Playtech,
Ea este femeia din Galati care si-a angajat amantul sa ii omoare sotul italian. Ce ii facuse partenerul de viata

Ea este femeia din Galati care si-a angajat amantul sa ii omoare sotul de origine italiana, in varta de 64 de ani. Ce ii facuse partenerul de viata? Ea e femeia din Galati care si-a angajat amantul sa ii omoare sotul italian Nicoleta Postolici era impreuna cu Mario Monaco de la varsta de 19 ani. continuă pe Playtech

Detaliile crimei in stil mafiot din Galati: Femeia a apelat la amant pentru uciderea sotului sau, cetatean italian

Femeia din judetul Galati ce ar fi platit cu 2. 500 de lei doi barbati din sat care sa ii omoare sotul italian le-a povestit anchetatorilor ca unul dintre cei platiti este amantul sau. Ea a sustinut ca a vrut sa ii dea o lectie sotului sau, care devenea agresiv cand consuma alcool.

VIDEO Zeci de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Galati, din cauza unui miros suspect

Zeci de persoane au fost evacuate, miercuri, dintr-un bloc din Galati, dupa ce in interiorul imobilului a aparut un miros suspect. Pompierii au solicitat interventia echipajului pentru cercetare chimica, biologica si nucleara de la Braila, dupa ce s-a stabilit ca nu este miros de gaz, relateaza Mediafax.

Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc din Galati: Din cauza unui miros persistent care se manifesta pe casa scarii

Treizeci si sase de persoane au fost evacuate, miercuri, dintr-un bloc din Galati, dupa ce pe casa scarii s-a semnalat un miros puternic. Pompierii au solicitat echipajul CRBN de la Braila pentru a efectua.

Cine este barbatul din Sectorul 4 al Capitalei, ucis de fostii chiriasi. Motivul crimei

Eveniment tragic in Capitala. Un barbat in varsta de 64 de ani a fost gasit mort in propria sa locuinta. Care este motivul pentru care barbatul a ramas fara suflare? Barbat ucis cu brutalitate in sectorul 4 din Capitala Politia a fost anuntata in jurul orei 23:50 la locuinta unui barbat de 64 de ani .

Cine este tanarul din Suceava, spulberat in noaptea de Revelion de un sofer. Momentul tragediei a fost filmat

Tragedie in Suceava. Totul s-a petrecut atunci cand un tanar in varsta de 26 de ani, alaturi de alti prieteni au iesit in strada sa celebreze intrarea in noul an. Acestia au aprins artificii si au filmat momentele cu ajutorul telefoanelor. Tanarul era atent la telefon atunci cand o masina l-a lovit din plin. Cine .

Arafat, in scandalul privind fetitia din Valcea care nu a fost luata cu elicopterul SMURD pentru ca se insera: Nu a fost o cearta cu ministrul, ci o lipsa de informatii complete. Se fac eforturi supraomenesti

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, neaga ca ar fi fost certat de ministrul de Interne, Marcel Vela, in timpul videoconferintei de marti,si sustine ca este vorba despre o situatie generata de lipsa unor informatii complete. Precizarea vine in contextul in care ministrul de Interne, Marcel Vela, a criticat dezorganizarea evidenta din cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgenta, in cazul fetitei din Valcea care se afla in coma, dar nu a fost preluata la timp de elicopeterul SMURD. Vela i-a reprosat lui Raed Arafat ca nu a facut rost de piloti, pentru ca elicopterele sa poata zbura si noaptea, nu numai ziua.

Rasturnare de situatie in cazul crimei la comanda din Galati. Ce plan ar fi avut, de fapt, sotia italianului

Apar noi informatii despre crima petrecuta in Galati a carei victima a fost un cetatean italian.

Detalii tulburatoare in cazul crimei in stil mafiot din Galati. Cum a planuit sotia uciderea italian

Detalii incredibile ies la iveala in ancheta privind crima din localitatea Buciumeni, judetul Galati.

Turcia ia in calcul trimiterea de trupe in Libia pentru a impiedica cucerirea capitalei de catre un general rebel. Care este situatia din cel mai instabil stat al Africii de Nord (FOTO)

Parlamentul turc ar putea aproba si cel mai probabil ca o va si face) o motiunecare va permite desfasurarea de trupe in Libia, o tara sfasiata de razboi civil inca din 2011, atunci cand a fost.

Turcia va trimite trupe in Libia pentru a impiedica cucerirea capitalei de catre un general rebel. Care este situatia din cel mai instabil stat al Africii de Nord (FOTO)

Parlamentul turc a aprobat o motiunecare va permite desfasurarea de trupe in Libia, o tara sfasiata de razboi civil inca din 2011, atunci cand a fost inlaturat de la putere Muammar al-Gaddafi,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )