Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cine este barbatul din Sectorul 4 al Capitalei, ucis de fostii chiriasi. Motivul crimei

Playtech Playtech,
Cine este barbatul din Sectorul 4 al Capitalei, ucis de fostii chiriasi. Motivul crimei

Eveniment tragic in Capitala. Un barbat in varsta de 64 de ani a fost gasit mort in propria sa locuinta. Care este motivul pentru care barbatul a ramas fara suflare? Barbat ucis cu brutalitate in sectorul 4 din Capitala Politia a fost anuntata in jurul orei 23:50 la locuinta unui barbat de 64 de ani . continuă pe Playtech

Cine este tanarul din Constanta care s-a sinucis din dragoste. S-a aruncat de la etajul 8

Un tanar din Constanta si-a pus capat zilelor in seara de duminica din cauza unei iubiri neimpartasite. Baiatul in varsta de 25 de ani s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din Constanta. Parintii acestuia sunt sfasiati de durere. Caz terifiant la Constanta. Un tanar s-a aruncat de la etajul opt Eduard s-a .

Cine este si cum arata noul iubit al Oanei Radu. Artista a recunoscut oficial relatia FOTO

De-a lungul timpului, artista Oana Radu a tot negat speculatiile care au luat amploare, dupa ce se afisa tot mai mult cu antrenorul ei de fitness. insa a veniment momentul ca aceasta sa-si ia inima-n dinti si sa recunoasca ca este intr-o relatie cu acesta. Cine este si cum arata noul iubit al Oanei Radu .

Andreea Raicu are o fetita adoptata. Vedeta a povestit cine este Maria si ce legatura au acum

Andreea Raicu este una dintre cele mai longevive prezente din showbiz-ul autohton. Putini stiu insa ca aceasta, desi nu a devenit mama pe cale biologica a mentinut o legatura speciala cu Maria, fetita pe care a cunoscut-o intr-un centru de plasament, si care, a devenit, la randul ei, mama. Andreea Raicu are o fetita adoptata .

Cine este si ce meserie are Nina Iliescu. De ce a stat mereu in umbra fostului presedinte

Nina Iliescu, sotia fostului presedinte al tarii, Ion Iliescu este o doamna care a decisa sa ramana cumva intr-un con de umbra in ceea ce priveste aparitiile publice. Spre deosebire de sotul sau, Nina a ales discretia, nu doar pe parcursul celor trei mandate ale lui Ion Iliescu de presedinte al tarii, ci pe parcursul .

Cum arata si cine este soacra Simonei Halep. Au petrecut Craciunul impreuna

Surpriza mare pentru fanii Simonei Halep! Daca pe parintii sportivei i-au vazut de nenumarate ori la meciurile acesteia, soacra nu si-a facut niciodata aparitia. Craciunul a venit cu o premiera: mama lui Toni Iuruc a fost alaturi de familia norei in ziua sarbatoririi Nasterii Domnului. Cum arata aceasta? Cum arata mama lui Toni Iuruc? Simona .

Incendiu de proportii in Bucuresti. Sase case din sectorul 3 sunt in flacari

Un incendiu puternic a izbucnit in sectorul 3 din Bucuresti. Sase case sunt cuprinse de flacari. O femeie in varsta de 60 de ani a fost intubata si transportata de urgenta la Spitalul Floreasca. La fata locului au fost trimise 5 echipaje SMURD. UPDATE: Pompierii au informat ca incendiul a fost localizat, astfel ca nu .

Ce spun vecinii despre barbatul ucis in sectorul 4 de fostii chiriasi. Suspect si el de crima: I se spunea colonelul!

Crima oribila din sectorul 4 din Bucurestia reusit sa ingrozeasca, dupa ce un barbat a fost ucis cu sange rece chiar in prima zi a acestui an. Vecinii au dat detalii socante despre cel cunoscut in respectiva zona si pentru faptul ca avea foarte multi chiriasi. Barbatul de 64 de ani a fost omorat chiar .

Cine este romanul ucis in bataie de un sofer din Craiova. Grigore abia se intorsese din strainatate pentru a petrece sarbatorile alaturi de sotie si copil

Grig a fost omorat in bataie de un sofer din Craiova. Tocmai se intorsese din strainatate pentru a-si petrece Sarbatorile acasa, cu sotia si fiica de sase ani.

Turcia ia in calcul trimiterea de trupe in Libia pentru a impiedica cucerirea capitalei de catre un general rebel. Care este situatia din cel mai instabil stat al Africii de Nord (FOTO)

Parlamentul turc ar putea aproba si cel mai probabil ca o va si face) o motiunecare va permite desfasurarea de trupe in Libia, o tara sfasiata de razboi civil inca din 2011, atunci cand a fost.

Turcia va trimite trupe in Libia pentru a impiedica cucerirea capitalei de catre un general rebel. Care este situatia din cel mai instabil stat al Africii de Nord (FOTO)

Parlamentul turc a aprobat o motiunecare va permite desfasurarea de trupe in Libia, o tara sfasiata de razboi civil inca din 2011, atunci cand a fost inlaturat de la putere Muammar al-Gaddafi,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )