Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alerta meteo ANM. Vortexul polar pune stapanire pe Romania! Temperaturile scad brusc, vine marele frig

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vortexul polar pune stapanire pe Romania! Temperaturile scad brusc, vine marele frig

In plina perioada de pandemie de coronavirus, specialistii vin cu noi date alarmante ce provoaca ingrijorare in Europa. Dupa ce in primele saptamani de toamna temperaturile au avut valori cu mult peste media celor normale pentru perioada la care ne aflam, specialistii spun ca, incepand de weekendul acesta, un val de aer polar va lovi . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale care vor face ravagii in Romania. Ce se va intampla in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu vesti proaste pentru acest final de saptamana. in aproape toata tara sunt emise avertizari de Cod Gallben de precipitatii abundente si temperaturi scazute. Administratia Nationala de Meteorologie anunta ploi torentiale in Romania Avertizarea de Cod Galben de precipitatii abundente emisa de Administratia Nationala de Meteorologie vizeaza 11 judete din .

Alerta meteo ANM. Vin furtunile in toata tara: cod portocaliu in mai multe judete

Furtunile si ploile torentiale din ultimele zile au facut ravagii in aproape toate judetele din Romania. Cod galben si portocaliu de vreme rea pana vineri. Alerta meteo ANM. Cod portocaliu in mai multe judete in mai multe judete din Moldova, ploile si furtunile au facut ravagii. Din cauza cantitatilor mari de apa cazute intr-un timp .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )