Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alerta meteo ANM. Vin furtunile in toata tara: cod portocaliu in mai multe judete

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vin furtunile in toata tara: cod portocaliu in mai multe judete

Furtunile si ploile torentiale din ultimele zile au facut ravagii in aproape toate judetele din Romania. Cod galben si portocaliu de vreme rea pana vineri. Alerta meteo ANM. Cod portocaliu in mai multe judete in mai multe judete din Moldova, ploile si furtunile au facut ravagii. Din cauza cantitatilor mari de apa cazute intr-un timp . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vin furtunile in Romania: ce judete vor fi afectate

Calendaristic suntem in octombrie, dar vremea ne duce cu gandul la zilele de august. Sau ne ducea, caci meteorologii anunta schimbari majore. Dupa temperaturi chiar si de 30 de grade Celsius in weekend, parcuri pline si turisti in drum spre mare, specialistii ANM au emis astazi o atentionare de cod galben de furtuna in 25 .

Alerta meteo ANM. Vin ploile peste Romania! Tara o sa fie inghitita de ape

Pentru ziua de astazi ANM mentine valabile avertizarile de Cod Galben emise ieri, 5 octombrie. Astfel ca si astazi vom avea parte de cantitati importante de precipitatii in anumite zone din tara. Alerta meteo ANM Ieri, 5 octombrie, ANM a emis in alte zone avertizari de God Galben pentru vestul, nord-vestul, sud-estul Romaniei si in .

Alerta meteo ANM. Vremea se schimba drastic incepand de maine: ce temperaturi vom avea

Prognoza meteo joi, 8 octombrie 2020. Vremea urmeaza a fi mohorata in mare parte a tarii. Cu toate acestea, in Capitala, temperaturile vor atinge 19 grade Celsius. ANM Administratia Nationala de Meteorlogie a anuntat ca joi vremea in mai multe judete va fi destul de rece. Prognoza meteo joi, 8 octombrie 2020. Vremea se .

Avertizare meteo. Cod galben de ploi in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri dupa-amiaza o serie de avertizari decodgalen deploiin aproape toata tara. Ploi torentiale si.

Alerta meteo: De marti seara, Baraganul intra sub cod galben de ploi torentiale

Meteorologii au actualizat, marti, avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica si anunta ca se pot inregistra cantitati de precepitatii ce pot ajunge la 60 de litri pe metru patrat. Conform meteorologilor, in Baragan, codul galben intra in vigoare marti, la ora 18. 00, si este valabil pana miercuri dimineata, la ora 06.

Prognoza meteo pana la sfarsitul saptamanii: Temperaturi in scadere si ploi abundente in toata tara

Primele zile alelunii octombrie au adus vreme mai calda decat cele de lasfarsitul lui septembrie, insa temperaturi incep sa scada din nou, iar ploile isi fac prezenta in aproape toata tara.

Vremea se va raci in toata tara in urmatoarele zile Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea se va raci in toata tara, astfel ca pana in 9 octombrie se va ajunge de la medii de 26 - 27 de grade, la 16-17 grade, insa saptamana viitoare se va incalzi din nou, potrivit meteorologilor. La munte, dupa 13 octombrie sunt posibile ninsori la altitudini mari.

KLAUS IOHANNIS: Nu este nevoie sa inchidem toata tara daca avem focare semnificative in judete

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, astazi, la Palatul Cotroceni, de faptul ca restrictiile care au ca scop prevenirea raspandirii noului coronavirus sunt aplicate local si nu este nevoie sa inchidem toata tara.

Tataru, intrebat ce fac medicii daca vom avea peste 3.000 de cazuri de COVID pe zi: Ce facem si cu 2.500. Mergem in toata tara si cautam paturi ATI Ce spune despre Remdesivir

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intrebat ce vor face medicii si autoritatile daca vor fi peste 3. 000 de cazuri de COVID-19 pe zi, a raspuns: Ce facem si cu aceste 2. 500 de cazuri. Mergem in toata tara si cautam paturi de terapie intensiva acolo unde sunt goale.

ANM: Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata,doua avertizari de cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina. Cod galben.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )