Libnet.ro
UNICEF

18:30

E deja la Digi |RCS-RDS si costa mai putin de 10 lei. Romanii loviti de criza pot profita

Playtech Playtech,
E deja la Digi |RCS-RDS si costa mai putin de 10 lei. Romanii loviti de criza pot profita

Pe fondul crizei medicale care va duce intr-o criza economica, e bine sa stii ce ofera Digi |RCS-RDS. Daca ai nevoie de telefon si de acces la internet pe telefon, atunci nu trebuie sa. continuă pe Playtech

Scandal intre membrii a doua clanuri, intr-un supermarket din Baia Mare. Cel putin 10 persoane, duse la Politie dupa interventia fortelor de ordine

Un scandal a izbucnit, marti seara, in parcarea si in incinta unui supermarket din Baia Mare, intre membrii a doua clanuri din oras. Fortele de ordine au intervenit pentru a aplana conflictul, cel putin 10 persoane fiind duse la Politie pentru cercetari.

Studiu: Romanii vor continua sa calatoreasca, dar vor cheltui mai putin pe activitatile suplimentare

Romanii vor continua sa calatoreasca, dar vor cheltui mai putin pe activitatile suplimentare, in afara de cazare, precum masaj sau ghid, arata un studiu realizat de travelminit. ro. Peste 40% dintre cei care raspuns au spus ca vor calatori in Romania, dupa ce masurile de restrictie vor fi ridicate.

FOTO Soseaua plina de capcane de pe Valea Cernei. Reparatiile au durat mai putin de doi ani

La mai putin de doi ani dupa ce gropile de pe Drumul Judetean 687 D, pe Valea Cernei, au fost acoperite cu petece de asfalt, soseaua a ajuns intr-o stare dezastruoasa.

Grupul Digi doneaza catre mai multe spitale din tara echipamente medicale de peste 1,6 milioane de euro si un laborator de testare RealTime PCR

Grupul Digi a anuntat miercuri ca va dona 60 de kit-uri de ventilare mecanica a pacientilor infectati cu COVID-19 catre Ministerul Sanatatii si catre primariile din Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Oradea si Timisoara, De asemenea, a achizitionat si echipamente pentru doua laboratoare de testare COVID-19 prin metoda Real Time PCR, fiecare in valoare de peste 300. 000 lei.

Grupul DIGI doneaza catre mai multe spitale din tara echipamente medicale de peste 1,6 milioane de euro si un laborator de testare RealTimePCR

Grupul DIGIRCSRDS a anuntat miercuri ca va dona catre Ministerul Sanatatii si municipalitatile din Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Oradea si Timisoara, 60 de kituri pentru ventilare mecanica, indispensabile in tratamentul cazurilor critice de COVID-19, aflate la terapie intensiva. Acestea includ ventilatoare, infuzomate, injectomate, monitoare, ecografe, paturi. Echipamentele, in valoare de peste 1,6 milioane euro, au fost cumparate de companie direct de la producatorul MinRay si vor ajunge in Romania in etape, pe parcursul lunilor mai si iunie 2020.

Care sunt cele mai populare 10 tipuri de cabine foto pentru evenimentul tau

Ultimii 2 ani ne-au aratat ca peste 80% din evenimentele cu specific de petrecere au o cabina foto. In functie de tipul evenimentului, de locatia unde el va avea loc sau de tema acestuia, ai la dispozitie o varietate de cabine foto din care poti alege. Mai mult, poti alege cabina foto care sa se integreze perfect in decor dar si in specificul evenimentului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )