Libnet.ro
UNICEF

23:30

Care sunt cele mai populare 10 tipuri de cabine foto pentru evenimentul tau

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai populare 10 tipuri de cabine foto pentru evenimentul tau

Ultimii 2 ani ne-au aratat ca peste 80% din evenimentele cu specific de petrecere au o cabina foto. In functie de tipul evenimentului, de locatia unde el va avea loc sau de tema acestuia, ai la dispozitie o varietate de cabine foto din care poti alege. Mai mult, poti alege cabina foto care sa se integreze perfect in decor dar si in specificul evenimentului. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania, situatia pe judete. Unde sunt cele mai multe persoane infectate si unde sunt cele mai putine

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coroanvirus a ajuns, sambata, la 12. 732 de cazuri, dupa ce au fost confirmate 165 de cazuri noi. in acelasi timp sunt inregistrate 755 de decese, iar 4. 328 de persoane s-au vindecat, intre care 219 numai in ultimele 24 de ore.

Cele mai amuzante bancuri despre caini. Propunerea unui vecin dupa ce cainele i-a muscat de mai multe ori soacra

Va prezentam o colectie de bancuri despre caini. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le stiti.

Numarul deceselor provocate de COVID-19 a trecut de 800 in Romania. Tanar de 30 de ani, printre cele mai recente victime

Bilantul deceselor in randul persoanelor cu coronavirus a ajuns la 801 luni dimineata, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca alti 11 romani au murit. Printre cele mai recente victime se afla si un barbat de 30 de ani din Bihor, care suferea si de obezitate.

Care sunt mastile cu adevarat eficiente contra SARS-CoV-2. Cele mai folosite in Romania protejeaza cel mai putin

Masca de protectie devine accesoriu obligatoriu in spatiile publice inchise si in transportul in comun. Experti ai Ministerului Apararii Nationale MApN) au precizat pentru Adevarul ce tipuri de masti ne protejeaza de noul coronavirus si cum ne asiguram ca nu cumparam produse neconforme.

Cele mai bune masti de protectie: doar un singur tip te-ar apara de virus. Ce rost au celelalte modele?

Pe fondul crizei medicale, echipamentele de protectie sunt greu de cumparat. Ce-ai la dispozitie acum sunt masti de protectie din trei straturi. Cat de eficiente sunt insa cand vine vorba.

Aurul ar putea fi unul dintre cele mai bune plasamente de criza

In general, in vremuri de criza, metalele pretioase, asa cum este si aurul, sunt plasamente de refug.

Presedintele Iohannis, in sedinta cu premierul Orban si mai multi ministri, luni la pranz: Sunt evaluate mai multe masuri pentru gestionarea crizei COVID-19 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, ora 12, la Palatul Cotroceni, o sedinta in care vor fi analizate masuri ale Guvernului inlupta cu pandemia de COVID-19 si efectele sale in Romania. La.

Cele mai bune bancuri cu scotieni. Ce doreste un scotian care a scapat dintr-un naufragiu

Glumele despre scotieni, dar mai ales despre zgarcenia care se spune ca ii caracterizeaza, starnesc intotdeauna zambete. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri, care circula pe internet.

Potec: inotul in bazin e unul dintre cele mai sigure sporturi. Nu inteleg de ce nu-si poate relua activitatea

Camelia Potec, presedinte al Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, este dezamagita de faptul ca desi s-a dovedit ca prin apa nu se transmite virusul, inotul nu se numara printre sporturile care au primit unda verde pentru a relua activitatea.

Mon Cabaret Noir,de Razvan Mazilu, unul dintre cele mai de succes spectacole din stagiunea Teatrelli, poate fi vazut online gratuit duminica seara

Mon Cabaret Noir,de Razvan Mazilu un spectacol total, cu teatru, coregrafie, muzica si foarte multa culoare este programat pentruduminica, 3 mai, in cadrul serieiTeatrelli onlinesi poate fi vizionat gratuit de publicul larg pewww. teatrelli. com, in intervalul orar18.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2846 seconds )