Libnet.ro
UNICEF

12:30

Meghan Markle, din nou gravida? Ce a dat-o de gol pe sotia Printului Harry

Playtech Playtech,
Meghan Markle, din nou gravida? Ce a dat-o de gol pe sotia Printului Harry

Desi au trecut doar sase luni de cand a devenit mamica, Meghan Markle ar fi din nou insarcinata. Ce a dat-o de gol pe sotia Printului Harry? Meghan Markle este din nou gravida? Meghan Markle s-a casatorit cu Printul Harry pe 19 mai 2018, iar ceremonia a avut loc in capela St. George din Windsor. continuă pe Playtech

Meghan Markle, din nou insarcinata? Marturisiri neasteptate despre sotia Printului Harry

Meghan Markle si printul Harry au sustinut inca de la inceputul mariajului faptul ca-si doresc o familie mare cu cel putin doi copii. Daca William si Kate le-au luat-o deja de o buna perioada inainte, se zvoneste ca si ducii de Sussex s-au prins in hora si se pregatesc sa fie parinti pentru a doua .

SOC TOTAL pentru Printul Harry: Meghan Markle asteapta un nou copil! BOMBA: Cine a lasat-o GRAVIDA!

Emotii mari la Casa Regala a Marii Britanii! Meghan Markle 38 de ani) a devenit mama pentru prima oara in luna mai, dar deja exista zvonuri ca ducesa de Sussex ar putea deveni din nou mamica. Presa britanic.

SOC TOTAL pentru Printul Harry: Meghan Markle asteapta un nou copil! BOMBA: Cine a lasat-o GRAVIDA!

Emotii mari la Casa Regala a Marii Britanii! Meghan Markle 38 de ani) a devenit mama pentru prima oara in luna mai, dar deja exista zvonuri ca ducesa de Sussex ar putea deveni din nou mamica. Presa britanic.

Meghan Markle ar putea fi din nou insarcinata

Meghan Markle ar putea fi din nou insarcinata! in presa internationala circula zvonuri potrivit carora ducii de Sussex ar deveni parinti pentru a doua oara. Meghan Markle, in varsta de 38 de ani,a.

Viorica Dancila, o alta gafa. S-a facut din nou de ras. Ce a putut sa spuna de data asta

Premierul demis al Romaniei a facut o gafa de proportii, cand se afla, cu doar o zi in urma, in Vrancea. Asta deoarece Viorica Dancila a inceput sa spuna lucruri cu adevarat ireale, fiind in plina campanie electorala pentru prezidentiale, precum contracandidatii sai din alte partide politice. Viorica Dancila, o alta gafa. Ce a putut .

Un val de aer tropical loveste Romania. Anuntul facut de meteorologi. Ce se intampla din nou cu vremea

Meteorologii vin cu vesti bune pentru romani! Se pare ca vremea se va incalzi in urmatoarele zile, iar temperaturile pot urca pana la maxime record pentru aceasta perioada. La ce valori ne putem astepta? Vremea se va incalzi saptamana viitoare, iar valul de aer rece se pare ca va parasi treptat tara noastra. Valul de .

Piata de mobile, din nou in crestere: cine are de castigat din acest trend surprinzator

Dupa o pauza de cativa ani, pentru prima oara, piata de mobile este in crestere. Creatorii de smartphone-uri au motive importante de bucurie, din nou. Firma de analiza Canalys a publicat cel.

Donald Trump a fost huiduit, din nou, de data asta la un meci de arte martiale (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a fost huiduit in momentul in care a intrat in sala in care urma sa se desfasoare un meci de mixed martial arts din cadrul Ultimate Fighting Championship UFC). Sincer,.

Italia are din nou un jucator la Turneul Campionilor dupa 41 de ani

Matteo Berrettini, noua senzatie a tenisului italian, a obtinut matematic calificarea pentru Turneul Campionilor din acest an.

PENTRU A TREIA OARA IN 2019 Fed a redus din nou dobanda

Banca centrala americana, Federal Reserve Fed), a redus miercuri dobanda de referinta, aceasta fiind a treia masura de diminuare a costului creditului din anul curent, in conditiile in care autoritatea vrea sa previna riscurile de incetinire a economiei. Masura Fed vine in contextul tensiunilor comerciale dintre SUA si China, respectiv al incetinirii economiei mondiale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )