Libnet.ro
UNICEF

06:45

Donald Trump a fost huiduit, din nou, de data asta la un meci de arte martiale (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump a fost huiduit, din nou, de data asta la un meci de arte martiale (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a fost huiduit in momentul in care a intrat in sala in care urma sa se desfasoare un meci de mixed martial arts din cadrul Ultimate Fighting Championship UFC). Sincer,. continuă pe B1

DONALD TRUMP: Acordul comercial dintre SUA si China ar putea fi semnat in statul Iowa

Presedintele american, Donald Trump a sugerat ca mult asteptatul acord comercial cu China ar putea fi semnat in statul agricol Iowa, care a fost grav afectat de tarife in cele 16 luni de razboi comercial dintre Statele Unite si China, cele mai mari doua economii ale lumii.

DONALD TRUMP: O majoritate furioasa va vota pentru inlaturarea din functie a multor democrati

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, ca o majoritate furioasa de votanti americani il va sustine in timpul anchetei pentru destituire declansata de democrati in Congresul SUA.

Camera Reprezentantilor a SUA a aprobat ancheta de destituire a lui Donald Trump Liderul de la Casa Alba vorbeste despre cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria Americii

La peste 20 de ani distanta de la ultimul vot pentru deschiderea unei astfel de proceduri impotriva lui Bill Clinton, Camera Reprezentantilor a aprobat, joi, rezolutia care ar duce la declansarea formala a procedurilor de punere sub acuzare a presedintelui Donald Trump, potrivit AFP. Votul deschide o noua etapa publica in ancheta privind Ucraina. Donald Trump a reactionat pe Twitter denunantand cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Donald Trump doreste ca omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski sa ii faca o vizita

Presedintele Donald Trump a declarat sambata ca si-ar dori ca presedintele ucrainean Volodimir Zelen.

Sean Doolittle, campion in MLB cu Washington Nationals, refuza invitatia lui Donald Trump la Casa Alba

Sean Doolittle, component al echipei Washington Nationals, castigatoarea din acest an a Major League Baseball, a anuntat ca nu va merge la Casa Alba alaturi de formatia sa, pentru a fi felicitat de presedintele Donald Trump, relateaza LEquipe si Reuters.

Premierul Boris Johnson, dupa afirmatiile lui Donald Trump: Regatul Unit are control total Presedintele american avertizase ca acordul de Brexit ar afecta decisiv comertul SUA-UK

Premierul britanic Boris Johnson sustine ca acordul sau de Brexit i-ar oferi Regatului Unit control total dupa iesirea din UE, la o zi distanta de momentul in care presedintele american Donald Trump.

Nancy Pelosi: Camera Reprezentantilor nu a decis inca daca va fi lansata procedura demiterii lui Donald Trump

Audierile publice in investigatia parlamentara care il vizeaza pe presedintelui SUA, Donald Trump, probabil vor incepe in noiembrie, a declarat Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor, subliniind ca nu a stabilit inca daca va fi initiata procedura demiterii.

Mandatul presedintelui american Donald Trump este in pericol

Mandatul lui Donald Trump este in pericol. Camera Reprezentantilor din Statele Unite a aprobat o rezolutie care da, practic, unda verde anchetei care poate duce la destituirea presedintelui american. Rezolutia.

Gata, a cedat! Donald Trump tocmai a facut anuntul. Nu mai e cale de intoarcere

Presedintele american Donald Trump a luat decizia finala! Cum se considera tratat foarte rau de catre orasul sau natal New York, a anuntat ca se muta la Palm Beach, in Florida, relateaza Agerpres.

Donald Trump critica acordul de Brexit al lui Boris Johnson. Guvernul britanic se apara

Donald Trump a criticat noul acord incheiat intre Marea Britanie si Uniunea Europeana privind Brexitul, dar Guvernul britanic il apara, argumentand ca ii permite Regatului Unit sa incheie acorduri comerciale bilaterale cu state din toata lumea.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )