Libnet.ro
UNICEF

19:45

Florin Busuioc e platit regeste la Pro TV. Cati bani primeste lunar pentru prognoza meteo

Playtech Playtech,
Florin Busuioc e platit regeste la Pro TV. Cati bani primeste lunar pentru prognoza meteo

Desi din garda veche, Florin Busuioc a ajuns si la sufletul noii generatii, care il are de asemenea impregnat in minte de la meteo. Nici prezenta nu-l tine departe de spectaculos, caci mereu a impresionat cu stilul sau vestimentar, costumele colorate, dar mai ales glumele asortate. Busu, asa cum i se mai spune, a castigat . continuă pe Playtech

Florin Busuioc, mesaj uluitor la Pro TV: Nesimtire mare, batuti in cap

Florin Busuioc si-a uimit fanii in aceasta dupa-amiaza. Celebrul prezentator al rubricii meteo a venit cu un mesaj pe care multi l-au aplaudat. La cine s-a referit si de ce vedeta a fost atat de dura? Florin Busuioc, mesaj neasteptat la Pro TV. Prezentatorul, saturat pana peste cap de aceasta situatie Celebrul prezentator al rubricii .

Cea mai buna placinta cu lucerna, preferata lui Florin Busuioc. Ingredientul secret care nu trebuie sa lipseasca

Placinta este unul dintre aperitivele sau deserturile preferate ale romanilor. Fie ca este sarata sau dulce, aceasta se consuma neaparat aburinda, proaspat scoasa din cuptor. Pentru gospodinele care isi doresc insa sa experimenteze o noua aroma, poti incerca un ingredient neasteptat: lucerna. Placinta cu lucerna, extrem de apreciata de Florin Busuioc, poate fi o surpriza .

Cati bani au fostele sotii ale lui Cristi Borcea, de fapt. Afaceristul a spus adevarul, in sfarsit

S-a aflat cati bani au fostele sotii ale lui Cristi Borcea, de fapt. Afaceristul a spus adevarul, in sfarsit, despre banii pe care fostele neveste, dar si actuala sotiei ii are. Cristi Borcea s-a pus pe facut dezvaluiri. Care femeie din viata lui ii controleaza toata averea S-a aflat cati bani au fostele sotii ale .

Cati bani ia Dorian Popa din Youtube, in fiecare luna. Suma este din alta lume: asta e adevarul

Cat castiga Dorian Popa cu ajutorul vlogurilor de pe YouTube? Nimeni nu -ar fi gandit la aceasta suma. Artistul reuseste sa aduca un mare plus in bugetul familiei chiar si cand evenimentele si concertele i-au fost anulate din cauza pandemiei. Cati bani face Dorian Popa din YouTube? Artistii din lumea intreaga au fost pusi intr-o .

Cati bani au cerut institutiile de stat catre Primaria Capitalei. Nicusor Dan a facut totul public

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei a facut public de cati bani au nevoie institutiile publice de la Primaria Capitalei. Acesta propune un buget realist, iar prioritare sunt platile pentru termoficare, subventiile pentru transport dar si continuarea investitiilor. Primaria Capitalei nu va acorda bani tuturor institutiilor Nicusor Dan a precizat in aceasta dimineata ca doreste .

Cati bani face Costi Ionita din muzica. Sumele sunt colosale pentru vedeta de la Survivor Romania

Costi Ionita este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani. Acest lucru se petrece atat in tara cat si peste hotare, datorita colaborarilor pe care le-a avut. Toate aceste colaborari din muzica i-au adus foarte multi bani cantaretului si compozitorului Costi Ionita. Cati bani a ajuns sa castige Costi Ionita din muzica Costi nu este .

Irina Loghin, pensie speciala de proportii. Cati bani castiga lunar artista

In timp ce cativa dintre interpretii de muzica populara isi spun dezamagirea cu privire la pensia mica pe care o primesc dupa ani si ani de vechime, Irina Loghin e una dintre norocoase. Aceasta se bucura de o suma lunara buna. Cati bani ii revin artistei in urma activitatii sale? De ce pensie beneficiaza Irina .

Cati bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancai Dragusanu. A povestit tot la Kanal D

Situatie neasteptata pentru fanii ambelor vedete! Teo si-a surprins telespectatorii in editia de azi, cand a marturisit faptul ca a pierdut bani din cauza Biancai Dragusanu. Cum s-a petrecut totul si care a fost miza? Teo Trandafir a pierdut bani din cauza Biancai Dragusanu Bianca Dragusanu a fost prezenta azi pe platourile de filmare ale .

Cersetoarea romanca ce a invins Elvetia la CEDO. Cati bani va primi de la stat si pentru ce

Sunt putine cazurile de cersetori care sa fi reusit sa castige la CEDO un proces. Iata ca exista o premiera, personajul fiind o tanara cersetoare de etnie rroma, din Romania. CEDO i-a dat drept de cauza tinerei, intr-un proces intentat statului elvetian. Elvetia, invisa la CEDO, de o cersetoare romanca Cazul tinerei cersetoare, de origine .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )