Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce apar cazuri grave de covid-19. Descoperire de ultima ora a medicilor

Playtech Playtech,
De ce apar cazuri grave de covid-19. Descoperire de ultima ora a medicilor

Explozia cazurilor de COVID-19 a creat panica pe plan mondial. Cu mici diferente, situatia este aceeasi: spitalele nu mai au locuri unde sa primeasca pacientii in stare grava, Terapiile Intensive fiind arhipline. Singura minune prin care pacientii in stare grava pot intra in sectiile ATI este aceea in care starea unui bolnav evolueaza si este . continuă pe Playtech

Veste de ultima ora de la Digi. RCS RDS, schimbare majora pe piata media

Sunt vesti de ultima ora de la Digi, dupa ce s-a aflat ca RCS RDS a anuntat o schimbare majora majora pe piata media. Ce se intampla, vedeti in aricolul de mai jos. RCS RDS a facut anuntul chiar acum. Ce se intamplape piata media? Sunt vesti de ultima ora de la Digi, scriepaginademedia. ro. Cele .

Cand se intorc elevii in bancile scolilor in 2021. Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei

A inceput campania de vaccinare anti-Covid in SUA. intre timp, in Romania, previziunile curg. De pilda, de la Ministerul Educatiei vin vesti cum ca scoala fata in fata ar putea reveni din cel de-al doilea semestru. Totul depinde de evolutia epidemiologica din tara noastra. Anunt de la Ministerul Educatiei: Elevii ar putea reveni in banci .

Marcel Ciolacu, avertisment de ultima ora pentru presedintele Romaniei: Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut alegerile

Lupta pentru putere capata proportii uriase, astazi mai mult ca oricand. Odata cu intalnirea de la Cotroceni, Marcel Ciolacu doreste sa se impuna in fata presedintelui. Liderul PSD sustine ca presedintele Iohannis trebuie sa inteleaga si sa accepte infrangerea, luand in considerare nominalizarea facuta de PSD pentru functia de premier. Guvernarea condusa de Orban a .

Angela Merkel a luat decizia crunta. Informatii de ultima ora, sute de mii de romani sunt in pericol

Germania se pregateste de inca un lockdown, astfel ca ia masuri in ce priveste scolile, magazinele, dar si orice alt soi de activitate ce implica adunarile de oameni. Angela Merkel a luat decizia crunta intr-o conferinta de presa care a fost organizata la capatul unei reuniuni a guvernului federal impreuna cu premierii landurilor federale, Angela .

Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii. Se intampla doar astazi in magazinele din Romania

In aceasta dimineata, Kaufland a facut un anunt pe pagina de Facebook, si anume, este vorba despre o noua promotie pe care au introdus-o in magazin. Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii Kaufland a venit iar in intampinarea clientilor lor cu o oferta de nerefuzat. Astazi si numai astazi, clientii magazinului vor avea .

Puterea Dragostei, veste de ultima ora. Nimeni nu se astepta la asemenea veste oribila

Puterea Dragostei este una dintre cele mai indragite emisiuni de televiziune. Din pacate insa, filmarile pentru aceasta emisiune au fost suspendate. Puterea Dragostei, veste de ultima ora Aceasta decizie a fost luata la scurt timp dupa ce in echipa de productie a emisiunii de la Kanal D au fost gasite mai multe persoane pozitive cu .

in ce stare se afla Mihai de la 3 Sud Est. Informatii de ultima ora

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost nevoit sa duca o lupta foartea grea cu coronavirusul, lupta care inca nu s-a sfarsit. Acesta a ajuns, in urma cu aproximativ o luna, la Terapie Intensiva, dupa ce a contractat o forma grava de coronavirus. in ce stare se afla Mihai de la 3 Sud .

Guvernul Romaniei, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu apa calda in Bucuresti

Detalii despre criza termoficarii din Bucuresti. Problemele vor continua sa apara pentru cei din Capitala sau nu? Ce urmeaza sa faca Guvernul in acest sens? Anuntul oficialilor. Criza termoficare Bucuresti. Anuntul Guvernului Guvernul Romaniei a anuntat ca urmeaza sa dea 20 de milioane de lei din fondul de rezerva pentru a putea ajuta Primaria Capitalei .

Andreea Esca, veste de ultima ora. Decizia instantei este clara, nu se astepta la asta

Andreea Esca a primit o veste de ultima ora. Decizia instantei este clara in procesul in care a durat doi ani si in care doctorita care incerca sa stoarca bani de la vedeta TV a renuntat la lupta si s-a ales si cu o nota de plata generoasa: 8. 200 de lei. Andreea Esca a castigat .

Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19. Ce reguli a incalcat

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si propunerea PSD pentru functia de viitor premier, a anuntat ca a fost infectat cu COVID-19. Vestea vine la scurt timp dupa ce acesta a intrat in izolare, deoarece sotia sa a fost testata si ea pozitiv. Cum a contactat virusul Prezent in multe sedinte si delegatii, profesorul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )