Libnet.ro
UNICEF

22:30

in ce stare se afla Mihai de la 3 Sud Est. Informatii de ultima ora

Playtech Playtech,
in ce stare se afla Mihai de la 3 Sud Est. Informatii de ultima ora

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost nevoit sa duca o lupta foartea grea cu coronavirusul, lupta care inca nu s-a sfarsit. Acesta a ajuns, in urma cu aproximativ o luna, la Terapie Intensiva, dupa ce a contractat o forma grava de coronavirus. in ce stare se afla Mihai de la 3 Sud . continuă pe Playtech

Mihai de la 3 Sud-Est a fost externat. Prima declaratie despre iadul prin care a trecut

Mihai Budeanu, membru al formatiei 3 Sud-Est, a fost externat din spital dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul a ajuns la spital stare grava si a trecut inclusiv pe la ATI. Organismul sau s-a dovedit insa puternic si a fost externat.

Mihai Budeanu a fost externat, dupa mai mult de trei saptamani. Mesajul cantaretul de la 3 Sud Est, care a suferit complicatii grave provocate de COVID-19

Mihai Budeanu, solistul trupei 3 Sud Est, a fost externat vineri, dupa mai bine de trei saptamani in care s-a luptat pentru viata, din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus. Cantaretul a transmi.

Veste de ultima ora de la Digi. RCS RDS, schimbare majora pe piata media

Sunt vesti de ultima ora de la Digi, dupa ce s-a aflat ca RCS RDS a anuntat o schimbare majora majora pe piata media. Ce se intampla, vedeti in aricolul de mai jos. RCS RDS a facut anuntul chiar acum. Ce se intamplape piata media? Sunt vesti de ultima ora de la Digi, scriepaginademedia. ro. Cele .

Guvernul Romaniei, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu apa calda in Bucuresti

Detalii despre criza termoficarii din Bucuresti. Problemele vor continua sa apara pentru cei din Capitala sau nu? Ce urmeaza sa faca Guvernul in acest sens? Anuntul oficialilor. Criza termoficare Bucuresti. Anuntul Guvernului Guvernul Romaniei a anuntat ca urmeaza sa dea 20 de milioane de lei din fondul de rezerva pentru a putea ajuta Primaria Capitalei .

Andreea Esca, veste de ultima ora. Decizia instantei este clara, nu se astepta la asta

Andreea Esca a primit o veste de ultima ora. Decizia instantei este clara in procesul in care a durat doi ani si in care doctorita care incerca sa stoarca bani de la vedeta TV a renuntat la lupta si s-a ales si cu o nota de plata generoasa: 8. 200 de lei. Andreea Esca a castigat .

Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19. Ce reguli a incalcat

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si propunerea PSD pentru functia de viitor premier, a anuntat ca a fost infectat cu COVID-19. Vestea vine la scurt timp dupa ce acesta a intrat in izolare, deoarece sotia sa a fost testata si ea pozitiv. Cum a contactat virusul Prezent in multe sedinte si delegatii, profesorul .

Monica Anisie, anunt de ultima ora pentru elevii din Romania. E legat de examenele nationale

Criza epidemiologica a dat peste cap tot sistemul educational romanesc. inca din vara elevii din preuniversitar au fost obligati sa treaca in sistemul de predare online. Majoritatea orelor de pregatire pentru examenele nationale s-au tinut in sistem hibrid. O parte in online, o parte la clasa. Monica Anisie a anuntat recent cum se vor desfasura .

Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila a intrat in izolare. Vestea crunta pe care reprezentantul Romaniei la OMS a aflat-o cu putin timp in urma

Momente tensionate in familia renumitului medic, Alexandru Rafila. Candidatul PSD la alegerile parlamentare si principala propunere pentru functia de premier a aflat de curand ca unul dintre membrii familiei sale este infectat cu COVID-19, astfel ca si izolarea sa este imperativa. Ce se intampla in aceste momente Potrivit stirileprotv. ro, surse din PSD au dezvaluit ca .

Descoperire de ultima ora: ce fructe si legume lupta impotriva covid. Toti le avem la indemana

In aprilie, in plina pandemie, cercetatorii britanici lansau un proiect intitulat Corona-AI. Proiectul isi propunea sa identifice combinatiile de medicamente existente si molecule pe baza de alimente pentru pacientii cu COVID-19. Fructe si legume pentru mentinerea coronavirusului la distanta Proiectul Corona-AI, initiat de Imperial College din Londra, se bazeaza pe cercetarea aprofundata a fructelor si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )