Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea da Politiei masini electrice ca sa-ti arate ca nu doar Boc face lucruri frumoase

Playtech Playtech,
Firea da Politiei masini electrice ca sa-ti arate ca nu doar Boc face lucruri frumoase

Politia Locala din Bucuresti trece la masini electrice incepand cu anul viitor, dar doar daca va fi semnat bugetul pentru 2019, ca sa aiba cu ce sa le plateasca. Daca civilii sunt obligati, sub o forma sau alta, sa-si ia masini nepoluante, si institutiile de stat trebuie sa se conformeze, tot din banii tai, ca [] . continuă pe Playtech

Politistii locali din Bucuresti vor masini electrice si hibrid. Ce dotari solicita si care este valoarea achizitiei

Politia Locala Bucuresti a anuntat ca vrea sa cumpere zece masini electrice si un vehicul hibrid pentru care este dispusa sa plateasca peste 1,5 milioane de lei din fonduri bugetare. Ofertele pot fi depuse pana pe 8 ianuarie 2019.

Masini electrice si hibrid, cumparate de Politia Locala Bucuresti prin Programul Rabla si Rabla Plus

Politia Locala Bucuresti va achizitiona, prin Programul Rabla si Rabla Plus, zece masini electrice si un vehicul hibrid, institutia asteptand oferte pana pe 8 ianuarie 2019. Din valoarea totala a.

Vulnerabilitatile din ncarcatoarele pentru masini electrice conectate ar putea afecta retelele casnice - studiu

Daca vehiculele electrice moderne sunt testate constant, pentru a descoperi eventuale vulnerabilitati, unele dintre accesoriile lor esentiale, cum ar fi incarcatoarele de baterie, sunt de multe ori trecute cu vederea. Expertii Kaspersky Lab au descoperit ca incarcatoarele pentru vehiculele electrice furnizate de o mare companie au vulnerabilitati ce pot fi folosite de infractorii cibernetici si ca, in urma unui atac reusit, poate fi afectata reteaua de electricitate la care sunt conectate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )