Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vulnerabilitatile din ncarcatoarele pentru masini electrice conectate ar putea afecta retelele casnice - studiu

Hotnews Hotnews,
 Vulnerabilitatile din ncarcatoarele pentru masini electrice conectate ar putea afecta retelele casnice - studiu

Daca vehiculele electrice moderne sunt testate constant, pentru a descoperi eventuale vulnerabilitati, unele dintre accesoriile lor esentiale, cum ar fi incarcatoarele de baterie, sunt de multe ori trecute cu vederea. Expertii Kaspersky Lab au descoperit ca incarcatoarele pentru vehiculele electrice furnizate de o mare companie au vulnerabilitati ce pot fi folosite de infractorii cibernetici si ca, in urma unui atac reusit, poate fi afectata reteaua de electricitate la care sunt conectate. continuă pe Hotnews

Politistii locali din Bucuresti vor masini electrice si hibrid. Ce dotari solicita si care este valoarea achizitiei

Politia Locala Bucuresti a anuntat ca vrea sa cumpere zece masini electrice si un vehicul hibrid pentru care este dispusa sa plateasca peste 1,5 milioane de lei din fonduri bugetare. Ofertele pot fi depuse pana pe 8 ianuarie 2019.

Firea da Politiei masini electrice ca sa-ti arate ca nu doar Boc face lucruri frumoase

Politia Locala din Bucuresti trece la masini electrice incepand cu anul viitor, dar doar daca va fi semnat bugetul pentru 2019, ca sa aiba cu ce sa le plateasca. Daca civilii sunt obligati, sub o forma sau alta, sa-si ia masini nepoluante, si institutiile de stat trebuie sa se conformeze, tot din banii tai, ca [] .

Masini electrice si hibrid, cumparate de Politia Locala Bucuresti prin Programul Rabla si Rabla Plus

Politia Locala Bucuresti va achizitiona, prin Programul Rabla si Rabla Plus, zece masini electrice si un vehicul hibrid, institutia asteptand oferte pana pe 8 ianuarie 2019. Din valoarea totala a.

Primaria Capitalei va acorda 500 de vouchere n valoare de 10.000 lei persoanelor fizice/juridice care nfiinteaza statii de rencarcare rapida pentru vehicule electrice

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri Programul de stimulare a infiintarii statiilor de reincarcare rapida pentru vehicule electrice si electrice hibrid plug-in, prin acordarea de vouchere. Astfel, municipalitatea va acorda in 2019, 500 de vouchere in valoare de 10. 000 lei/voucher pentru persoane juridice/fizice detinatori de spatii comerciale/unitati de cazare/spatii de birouri/statii de distributie carburanti care infiinteaza statii de reincarcare rapida pentru vehicule electrice si electrice hibrid plug-in.

Germanii au dezvoltat cel mai rapid sistem de incarcare pentru masinile electrice: 3 minute

Dezavantajul incarcarii lente a masinilor electrice este pe cale sa dispara curand, germanii au gasit deja solutia pentru ca timpul sa fie redus la 3 minute pentru o autonomie de 100 de km, anunta Porsche.

TRUMP si vanatoarea de vrajitoare. Cat a cheltuit Justitia din SUA pentru ancheta privind ingerintele ruse in campania prezidentiala din 2016, intre aprilie si septembrie

Departamentul de Justitie din Statele Unite ale Americii a cheltuit suma totala de 8,5 milioane de dolari, intre lunile aprilie si septembrie 2018, pentru desfasurarea investigatiei conduse de procurorul special.

Intariri din tara pentru Romania inaintea semifinalei cu Rusia

Romania s-a calificat dupa opt ani in semifinalele Campionatului European si va avea doua meciuri in care va lupta pentru medalie.

GHEORGHE PIPEREA, ADMINISTRATOR JUDICIAR OLTCHIM Circa 50 milioane de euro din banii pentru Oltchim merg la banci

Circa 50 de milioane de euro din banii pe care Oltchim i-a incasat de la Chimcomplex Borzesti vor merge catre banci, iar 23 de milioane de euro catre Electrica, a declarat, ieri, avocatul Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al combinatului din Ramnicu Valcea, in cadrul unei conferinte de presa, adaugand ca tocmai au fost efectuate ultimele plati catre creditorii Oltchim.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )