Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce trebuie sa pregatesti pentru sfintirea casei. Cati bani se dau preotului si dascalului

Playtech Playtech,
Ce trebuie sa pregatesti pentru sfintirea casei. Cati bani se dau preotului si dascalului

Slujba Aghiasemei mici sau Sfintirea cea mica a apei, are denumirea populara de sfestanie. Aceasta poate fi savarsita de catre preot fie in biserica, fie in casele celor credinciosi. Suma oferita preotului si dascalului la sfintirea unei case si ce trebuie sa pregatesti Termenul aghiasma vine de la cuvantul grecesc aghiasmos, care isi are originea . continuă pe Playtech

Cati bani castiga surorile Gabrielei Firea. Au functii importante in Romania

S-a aflat cine sunt si cati bani castiga surorile Gabrielei Firea. Cele doua au functii importante de conducere in Romania. Cine sunt surorile Gabrielei Firea Cu o copilarie marcata de neajunsuri si certuri intre parinti, Gabriela Firea a reusit sa treaca peste toate momentele grele pentru a-si construi o cariera de succes. Putini sunt, insa, .

Regina Elisabeta angajeaza asistent. Cati bani va primi norocosul, contractul e formidabil

Anunt cu totul surprinzator. Regina Elisabeta angajeaza asistent iar contractul e unul formidabil. Iata cati bani va primi norocosul care va pune mana pe locul de munca cu totul special. Regina Elisabeta isi angajeaza asistent personal Anuntul neasteptat a fost postat pe o cunoscuta platforma de recrutare din Marea Britanie. Mai exact, Regina Elisabeta cauta .

Cati bani castiga Ianis Hagi, de fapt, la Glasgow Rangers. Scotienii au facut topul

Ianis Hagi, vedeta celor de la Glasgow Rangers, are un statut important la echipa scotiana. inca din vara, tanarul numar 10 a fost bine primit iar fanii scotieni i-au acordat girul de incredere. inca de la debut a fost vazut ca un promitator component al echipei, numai ca ultimele prestatii au cam dezamagit. Ianis Hagi, .

Romanii de acasa subestimeaza valoarea banilor trimisi de diaspora. Cati bani trimit romanii de afara in tara - studiu

46% dintre romani considera ca diaspora are o contributie la economia locala mica sau foarte mica, 30% nu stiu care este valoarea transferurilor catre Romania, iar 43% subestimeaza valoarea reala a acestora, potrivit unei cercetari comandate de aplicatia de transfer de bani TransferGo.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )