Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Stefan Banica Jr si fiul sau, pentru prima data LIVE in concert. Cum a cantat Radu, la Sala Palatului

Playtech Playtech,
VIDEO Stefan Banica Jr si fiul sau, pentru prima data LIVE in concert. Cum a cantat Radu, la Sala Palatului

Stefan Banica Jr. si fiul sau, Radu, au cantat pentru prima data in concert si au sustinut momente unice, pe scena de la Sala Palatului. Reprezentatia emotionanta oferita publicului prezent in sala a fost una cat se poate de apreciata. E o perioada foarte speciala pentru artist, mai ales ca de foarte multi ani sustine . continuă pe Playtech

VIDEO Stefan Banica, duet emotionant cu fiul sau, Radu. Cei doi au cantat pentru prima data impreuna intr-un concert

Stefan Banica Jr. a cantat pentru prima data live alaturi de fiul sau, Radu, in varsta de 16 ani, intr-un concert sustinut la Sala Palatului.

PENTRU PRIMA DATA DUPA 2012 Nasdaq depaseste New York Stock Exchange in privinta IPO-urilor

Piata americana Nasdaq a atras, anul acesta, prin intermediul ofertelor publice initiale IPO), mai multe fonduri decat New York Stock Exchange NYSE - Bursa din New York), anunta The Wall Street Journal WSJ), mentionand ca acest lucru reprezinta o premiera dupa anul 2012, cand a avut loc debutul bursier al retelei de socializare Facebook Inc.

Noua teorie care contesta ce se stie despre aparitia vietii pe Pamant. Cand a aparut oxigenul, pentru prima data, in atmosfera Pamantului

Atmosfera Pamantului ar fi devenit bogata in oxygen nu in urma unei activitati tectonice intense, ci pur si simplu, la capatul a trei cicluri, se arata intr-un studiu conceput de un grup de cercetatori ai.

Fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica junior este o frumusete rara. Iata cum arata la varsta de 11 ani. FOTO

Andreea Violeta Marin s-a nascut pe 22 decembrie1974 laRoman. Este o prezentatoare de televiziune din Romania, moderatoare a emisiunii Surprize, surprize difuzata de canalulTVR 1din 1999 pana in 2007 8 sezoane) si fost jurat in emisiunea Uite cine danseaza! difuzata de postul de televiziunePro TV. Cum arata fiica Andreei Marian si a lui Stefan Banica .

Guvernul ncepe procedura pentru prima asumare de raspundere. n pachet: legile justitiei, legea plafoanelor si cea privind transportul elevilor

Guvernul a demarat in sedinta de marti procedura pentru angajarea raspunderii in fata Parlamentului pe modificarea legilor justitiei, legea plafoanelor si abrogarea ordonantei privind transportul elevilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )