Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

PENTRU PRIMA DATA DUPA 2012 Nasdaq depaseste New York Stock Exchange in privinta IPO-urilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMA DATA DUPA 2012 Nasdaq depaseste New York Stock Exchange in privinta IPO-urilor

Piata americana Nasdaq a atras, anul acesta, prin intermediul ofertelor publice initiale IPO), mai multe fonduri decat New York Stock Exchange NYSE - Bursa din New York), anunta The Wall Street Journal WSJ), mentionand ca acest lucru reprezinta o premiera dupa anul 2012, cand a avut loc debutul bursier al retelei de socializare Facebook Inc. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Stefan Banica Jr si fiul sau, pentru prima data LIVE in concert. Cum a cantat Radu, la Sala Palatului

Stefan Banica Jr. si fiul sau, Radu, au cantat pentru prima data in concert si au sustinut momente unice, pe scena de la Sala Palatului. Reprezentatia emotionanta oferita publicului prezent in sala a fost una cat se poate de apreciata. E o perioada foarte speciala pentru artist, mai ales ca de foarte multi ani sustine .

Noua teorie care contesta ce se stie despre aparitia vietii pe Pamant. Cand a aparut oxigenul, pentru prima data, in atmosfera Pamantului

Atmosfera Pamantului ar fi devenit bogata in oxygen nu in urma unei activitati tectonice intense, ci pur si simplu, la capatul a trei cicluri, se arata intr-un studiu conceput de un grup de cercetatori ai.

VIDEO Stefan Banica, duet emotionant cu fiul sau, Radu. Cei doi au cantat pentru prima data impreuna intr-un concert

Stefan Banica Jr. a cantat pentru prima data live alaturi de fiul sau, Radu, in varsta de 16 ani, intr-un concert sustinut la Sala Palatului.

VIDEO Fosta iubita a lui Ted Bundy vorbeste in fata camerelor de filmat pentru prima oara dupa patru decenii de tacere

Elizabeth Kendall, femeia care a avut o relatie de lunga durata cu ucigasul in serie Ted Bundy, apare in clipul de promovare al documentarului Ted Bundy: Falling for a Killer, care va aparea pe 31 ianuarie. Documentarul va avea cinci parti si va fi lansat pe Amazon, potrivit The Independent.

Sotul Oanei Zavoranu, prima reactie dupa ce s-a spus ca cei doi au divortat. Ce spune despre vedeta din Sacrificiul

Oana Zavoranu, una din vedetele serialului Sacrificiul, si Alex Ashraf si-au unit destinele in fata altarului imediat ce s-a incheiat vara lui 2017. Celebra bruneta parea sa isi fi gasit in sfarsit fericirea, alaturi de barbatul mult visat, mai ales ca trecuse si printr-un divort, in urma cu cativa ani, cand s-a despartit de cantaretul .

Mara Banica, prima reactie dupa ce s-a spus ca este insarcinata. Fotografia care le da tuturor de gandit

Vedeta si-a sarbatorit de curand ziua de nastere, la finalul lunii trecute, cand a implinit varsta de 44 de ani. Mara Banica le-a mai oferit tuturor un motiv de bucurie, iar in urma cu cateva zile a dezvaluit un detaliu cu foarte mult subinteles, imediat ce s-a spus ca ar putea deveni iarasi mamica. Jurnalista .

Mioara Roman, prima reactie dupa ce fiica ei a anuntat ca se desparte de Marius Elisei. Ce se intampla in casa cu Oana si sotul ei

Mioara Roman a oferit prima reactie dupa ce fiica ei, Oana, a anuntat ca se desparte de Marius Elisei. Femeia a declarat ca ea locuieste la parterul casei, deci nu are cum sa stie ce se intampla la etaj. Mioara Roman, despre despartirea Oanei de Marius Elisei: Locuim impreuna, dar sunt destul de separata Nu .

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis a decis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei

Fostul premier Adrian Nastase a avut o prima reactie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei.

Schimbare radicala de look pentru Nicole Cherry, dupa ce si-a operat bustul. Cu lenjeria la vedere si imbracata in piele neagra

Nicole Cherry a depasit de mult statutul de copilul care a dat peste cap muzica romaneasca. Aceasta este un adult in devenire, motiv pentru care revine in fata fanilor cu o schimbare enorma de look, semn ca a depasit de o buna bucata de vreme perioada copilariei. Nicole Cherry, schimbare radicala de look Nicole Cherry .

Franta fara echipa in 16-imile Europa League dupa opt ani

Nicio echipa din Hexagon nu va evolua in faza eliminatorie a Europa League pentru prima data din sezonul 20112012.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )