Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat de bogat este Florin Citu. Ce avere are dupa mai multe donatii uriase

Playtech Playtech,
Cat de bogat este Florin Citu. Ce avere are dupa mai multe donatii uriase

Actualul Ministru al Finantelor, Florin Citu, la a doua nominalizare, are toate sansele sa devina premier. Este o fire retrasa, si nu se stiu multe despre el. Asta pana la momentul intrarii in Guvernul Orban. Conform declaratiei sale de avere, ar fi dobandit multe lucruri prin donatii venite din partea parintilor acestuia. Florin Citu, viitorul . continuă pe Playtech

FLORIN CITU: Este nevoie sa avem un Guvern cat mai repede investit in zilele urmatoare

Florin Citu, sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR pentru functia de prim-ministru, a declarat vineri seara ca se va implica direct pentru finalizarea programului de guvernare, subliniind ca este nevoie ca viitorul Guvern sa fie investit cat mai repede.

FLORIN CITU: Este nevoie sa avem un Guvern cat mai repede investit in zilele urmatoare

Florin Citu, sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR pentru functia de prim-ministru, a declarat vineri seara ca se va implica direct pentru finalizarea programului de guvernare, subliniind ca este nevoie ca viitorul Guvern sa fie investit cat mai repede.

Florin Citu: Este nevoie sa avem un Guvern cat mai repede investit

Florin Citu, propunerea de premier a coalitiei PNL, USR-PLUS si UDMR, a declarat ca se va implica di.

Florin Citu: Va fi o guvernare stabila, pe termen lung. Sper sa avem un Guvern investit cat mai repede (VIDEO)

Florin Citu, propus premier de PNL, USR-PLUS si UDMR, si-a exprimat speranta ca vom avea un Guvern investit cat mai repede. Liberalul s-a aratat de parere ca guvernarea de coalitie va fi una.

Florin Citu, despre finalizarea negocierilor pentru noul Guvern: Speram sa avem cat mai rapid un nou Guvern

Premierul propus de noua coalitie de guvernare, Florin Citu, a vorbit sambata despre finalizarea negocierilor pentru noul Guvern. Politicianul sustine ca duminica, cel tarziu luni va fi gata programul de.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce a aflat ca Florin Citu va fi premier

Marcel Ciolacu a reactionat, dupa cei trei lideri ai coalitiei de centru-dreapta au anuntat incheierea negocierilor pentru constituirea guvernului, dar si numele premierului propus, mai exact Florin Citu. Liderul PSD afirma despre Citu ca este un premier de paie tinut in lesa de Orban.

Ce avere are acum Irinel Columbeanu, dupa ce anii sai de glorie au apus VIDEO

Irinel Columbeanu s-a nascut pe data de 27 mai1957, la Ploiesti si este un om de afaceri roman. Daca in urma cu sapte ani, averea acestuia era estimata la 70 milioane de euro, se pare ca astazi, lucrurile nu mai stau la fel. Iata ce avere are Irinel Columbeanu acum. Ce avere are astazi Irinel .

FLORIN CITU: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, relateaza Agerpres.

Florin Citu e noul premier al Romaniei. Ludovic Orban, totul despre noul guvern si vicepremieri

Vineri seara, Ludovic Orban a anuntat ca negocierile pentru structura Guvernului s-au incheiat, iar Florin Citu este premierul care etse sprijinit de PNL, USR-PLUS si UDMR. Florin Citu e noul premier al Romaniei Astfel,PNL o sa primeasca sefia Camerei Deputatilor, iar USR-PLUS pe cea a Senatului. in plus guvernul va avea 18 ministri, cu doi .

Florin Citu: Bugetul pe 2021 va fi prezentat de noul Guvern. Ce se va intampla cu salariul minim

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )