Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ungaria iese din Europa cu pasi marunti? Masura luata azi contrazice ideologia europeana

Playtech Playtech,
Ungaria iese din Europa cu pasi marunti? Masura luata azi contrazice ideologia europeana

Marti, Ungaria a interzis adoptiile copiilor de catre cuplurile de acelasi sex. Parlamentul din aceasta tara, in care partidul FIDESZ al premierului Viktor Orban detine o majoritate de doua treimi, a adoptat o lege in acest sens, informeaza Agerpres. Masura luata azi de Ungaria contrazice ideologia europeana Legea pe care guvernul Orban a propus-o astazi, . continuă pe Playtech

Sibiul iese din carantina, terasele se deschid in aceasta seara

Dupa o lupta de aproape o luna cu virusul SARS-COV-2, Sibiul iese din carantina. De la sute de cazuri zilnice, acum municipiul a ajuns la o rata de infectare de sub 5 la mie, conform Digi24.

BURSELE LUMII Pietele din Europa revin pe crestere

Bursele din Europa au crescut ieri, in conditiile in care negocierile de Brexit in privinta unui acord comercial intre Marea Britanie si UE continua.

CORONAVIRUS |Italia, cel mai mare numar de decese din Europa cauzate de Covid-19, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns, sambata, la cel mai mare numar de decese cauzate de noul coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie. Italia are cel mai.

CORONAVIRUS: Italia a ajuns la cel mai mare numar de decese din Europa, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie la acest record negativ dramatic, relateaza AFP si News. ro.

Alba Iulia iese din carantina dupa aproape o luna. Rata de infectare a ajuns la 5,35

Municipiul Alba Iulia va iesi din carantina, in conditiile in care rata de infectare a ajuns la 5,35 cazuri la mie. Amintim faptul ca instituirea carantinei a avut loc in data de 17 noiembrie. Atunci.

Alba Iulia iese din carantina dupa aproape o luna Rata de infectare este de 5,35

Municipiul Alba Iulia va iesi din carantina, la aproape o luna de la instituirea acestei masuri. Rata de infectare in oras este de 5,35 la mie, in conditiile in care la instituirea carantinei, in 17 noiembrie, indicele de infectare la mia de locuitori trecuse de 10.

Municipiul Sibiu iese din carantina luni dimineata

Carantina va fi ridicata in municipiul Sibiu si celelalte orase din judetul Sibiu incepand de luni, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3334 seconds )