Libnet.ro
UNICEF

21:00

Singura tara care nu are probleme cu echipamentele medicale in timpul crizei

Playtech Playtech,
Singura tara care nu are probleme cu echipamentele medicale in timpul crizei

Inca de la izbucnirea pandemiei, tarile afectate au inceput sa achizitioneze echipamente medicale pentru ca sistemul sa faca fata unui numar mare de pacienti infectati cu coronavirus. continuă pe Playtech

COVID-19 |Echipamentele medicale vor putea fi decontate 100% prin fonduri europene

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a anuntat luni in sedinta de Guvern ca a pregatit un proiect de Ordonanta de Urgenta astfel incat unitatile sanitare sa-si poata deconta achizitiile de echipamentele medicale din fonduri europene.

Echipamentele medicale vor putea fi cumparate cu fonduri europene Tot cu bani europeni vor putea fi platiti asistenti sociali

Guvernul va aproba luni un proiect de ordonanta de urgenta care permite utilizarea fondurilor europene pentru achizitia echipamentelor medicale, pentru decontarea salariilor asistentilor sociali implicati in sprijinirea persoanelor in varsta si pentru plata unui stimulent de risc medical. Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a declarat la inceputul sedintei de guvern ca orice entitate care achizitioneaza echipamente medicale poate sa solicite fonduri europene.

Coronavirus: Franta, a patra tara care a inregistrat peste 10.000 de decese

In Franta s-au inregistrat oficial marti peste 10. 000 de decese cauzate de infectii cu noul coronavirus, devenind a patra tara care depaseste acest prag dupa Italia, Spania si Statele Unite, in timp ce rata de crestere a deceselor creste pentru a doua.

Echipamentele medicale vor fi decontate din fonduri europene

Guvernul aproba luni o ordonanta de urgenta care permite decontarea echipamentelor medicale si a salariilor asistentilor sociali din fonduri europene.

Portugalia, un exemplu pentru vecinii sai. Cum a reusit tara care imparte o peninsula cu Spania, natiune devastata de COVID-19, sa gestioneze atat de bine situatia

Portugalia a confirmat, pana marti, 12. 400 de cazuri de infectare cu noul coronavirus si doar 345 de decese, iar maniera in care autoritatile lusitane au gestionat pandemia a intrat in atentia celorlalte state.

DigiSport. Numarul deceselor a crescut cu 20% in ultima zi. Ce se intampla in Suedia, tara care inca sfideaza coronavirusul

Suedia este una dintre tarile care nu au adoptat masuri stricte impotriva raspandirii coronavirusului. Nordicii au raportat pana acum 7. 206 de cazuri de infectare cu COVID-19. Numarul deceselor a crescut cu 20% in ultima zi, de la 401 la 477.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )