Libnet.ro
UNICEF

01:05

COVID-19 |Echipamentele medicale vor putea fi decontate 100% prin fonduri europene

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
COVID-19 |Echipamentele medicale vor putea fi decontate 100% prin fonduri europene

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a anuntat luni in sedinta de Guvern ca a pregatit un proiect de Ordonanta de Urgenta astfel incat unitatile sanitare sa-si poata deconta achizitiile de echipamentele medicale din fonduri europene. continuă pe Wall-Street Ro

Echipamentele medicale vor fi decontate din fonduri europene

Guvernul aproba luni o ordonanta de urgenta care permite decontarea echipamentelor medicale si a salariilor asistentilor sociali din fonduri europene.

Echipamentele medicale vor putea fi cumparate cu fonduri europene Tot cu bani europeni vor putea fi platiti asistenti sociali

Guvernul va aproba luni un proiect de ordonanta de urgenta care permite utilizarea fondurilor europene pentru achizitia echipamentelor medicale, pentru decontarea salariilor asistentilor sociali implicati in sprijinirea persoanelor in varsta si pentru plata unui stimulent de risc medical. Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a declarat la inceputul sedintei de guvern ca orice entitate care achizitioneaza echipamente medicale poate sa solicite fonduri europene.

Cadrele medicale care lupta cu COVID-19 vor putea fi cazate in hoteluri, in repaosul dintre ture

Cadrele medicale care lupta cu COVID-19 vor putea fi cazate in hoteluri, in repaosul dintre ture, a anuntat, sambata, ministrul de Interne, Marcel Vela. Masura este legiferata in Ordonanta Militara Numarul 7, care urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial.

Cadrele medicale care lupta cu COVID-19 vor putea fi cazate in hoteluri

Cadrele medicale care lupta cu COVID-19 vor putea fi cazate in hoteluri, in repasul dintre ture, a anuntat, sambata, ministrul de Interne, Marcel Vela. Masura este legiferata in Ordonanta Militara Numarul 7, care urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial.

APIA: Cererile unice de plata aferente Campaniei 2020 vor putea fi depuse in format electronic

Cererile unice de plata aferente Campaniei 2020 vor putea fi depuse in format electronic incepand cu data de 6 aprilie, prin utilizarea aplicatiei IPA online, mijloacelor electronice de comunicatii si sistemului IACS, informeaza Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), intr-un comunicat de presa transmis, vineri, AGERPRES.

Coronavirus in Romania: 75.000 de cadre medicale vor beneficia de stimulentul de risc medical Bolos: Valoarea e de 120 de milioane de euro- UPDATE

120 de milioane de euro din fonduri europene vor fi directionate pentru plata unui stimulent de risc medical al personalului din sistemul de sanatate, in perioada crizei coronavirusului. UDPATE Un proiect de OUG in acest sens a fost introdusa pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni.

AGENTIILE DE PRESA: in Italia, firmele care beneficiaza de masurile adoptate de Guvern nu vor putea plati dividende

Guvernul italian se pregateste sa furnizeze imprumuturi masive, iar companiile care vor beneficia de garantarea datoriilor trebuie sa se abtina de la plata dividendelor timp de un an, potrivit unui proiect consultat de Reuters.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )