Libnet.ro
UNICEF

12:45

Klaus Iohannis, acuzatii grave la adresa prefectului Capitalei: Atitudinea si modul in care a reactionat sunt inacceptabile

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, acuzatii grave la adresa prefectului Capitalei: Atitudinea si modul in care a reactionat sunt inacceptabile

Klaus Iohannis a tinut in cursul serii de ieri o conferinta de presa la Palatul Victoria, in cadrul careia a abordat mai multe subiecte de interes pentru Romania, printre care, evolutia pandemiei, participarea la Summitul Initiativei celor 3 Mari, dar si despre modul necorespunzator in care prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a gestionat situatia epidemiologica in . continuă pe Playtech

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

Klaus Iohannis: La nivelul Capitalei nu a existat un plan coerent privind raspandirea Covid. Atitudinea prefectului si modul in care a comunicat sunt inacceptabile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-o conferintade presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca, din nefericire, asa ca peste tot in Europa, Romania se confrunta cu o crestere accentuata a.

Klaus Iohannis: Atitudinea prefectului Capitalei si modul in care a reactionat sunt inacceptabile si nu trebuie sa ramana fara urmari

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni modul in care autoritatile locale din Bucuresti au comunicat in ceea ce priveste intrarea in scenariul rosu si a afirmat ca atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari.

Klaus Iohannis: Odata depasit pragul de trei infectari la mia de locuitori este evidenta necesitatea instituirii unor noi masuri restrictive. Atitudinea prefectului Capitalei si modul in care a reactionat sunt inacceptabile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni, la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala Interventia presedintelui Iohannis vine pe fondul agravarii.

Ionut Lupescu, acuzatii grave la adresa lui Razvan Burleanu: E informator. Mereu se plangea presedintelui UEFA. Ma rugau sa-i mai lase in pace

Razvan Burleanu a intrat din nou in vizorul numelor grele din fotbalul romanesc. Ionut Lupescu a lansat acuzatii dure la adresa presedintelui Federatiei Romane de Fotbal FRF), care pana acum, sub conducerea sa.

Klaus Iohannis, anunturi importante dupa ce pandemia a scapat de sub control in Bucuresti. Atac la prefectul Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa in ziua in care autoritatile au decis sa introduca restrictii drastice in Capitala, dupa ce rata de infectare a atins 3,19 persoane la mia de locuitori. Va prezentam cele mai importante declaratii ale presedintelui, in regim live text.

CTP a taiat in sange! Umilinte grave pentru Prefectul Capitalei: Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie

Institutiile statului se bat cap in cap in declaratii. Si asta nu de ieri de azi, ci de foarte multa vreme. Unul din cei care au criticat dur aceste derapaje guvernamentale este si Cristian Tudor Popescu CTP. Ultimele zile au fost un adevarat circ, iar populatia a ajuns sa nu mai stie ce sa .

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cum incearca Ungaria si Polonia sa ne blocheze economia

La nivel european sunt tensiuni, intre oficialii UE si cele doua state vecine, Ungaria si Polonia. Si culmea, totul pleaca de la bani. Este vorba de fondurile europene ce trebuie sa ajunga si in Romania, fonduri garantate in pandemie. Klaus Iohannis a facut anuntul Numai c acesti bani sunt conditionati de anumite criterii impuse de .

KLAUS IOHANNIS: Daca nu se opreste pandemia, expertii vor veni cu masuri suplimentare

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

Ana Ciceala ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea prin care se da liber la betonarea spatiilor verzi. Nicusor Dan a semnat proiectul

Consilierul municipal Ana Ciceala, membra a USR Sector 3, i-a cerut marti presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge proiectul care modifica actul normativ care reglementeaza spatiile verzi. Ea precizeaza ca este una dintre cele mai toxice legi votate de Parlament in ultimii ani. Proiectul are printre initiatori mai multi deputati si senatori ai USR, printre care si Nicusor Dan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )