Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ana Ciceala ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea prin care se da liber la betonarea spatiilor verzi. Nicusor Dan a semnat proiectul

Adevărul Adevărul,
Ana Ciceala ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea prin care se da liber la betonarea spatiilor verzi. Nicusor Dan a semnat proiectul

Consilierul municipal Ana Ciceala, membra a USR Sector 3, i-a cerut marti presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge proiectul care modifica actul normativ care reglementeaza spatiile verzi. Ea precizeaza ca este una dintre cele mai toxice legi votate de Parlament in ultimii ani. Proiectul are printre initiatori mai multi deputati si senatori ai USR, printre care si Nicusor Dan. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, anunt transant despre alegerile parlamentare si eventualele noi restrictii. Parlamentul a aprobat legea speciala...

Presedintele Klaus Iohannis a dat, luni, un raspuns asteptarilor publice in legatura cu organizarea alegerilor parlamentare.

Klaus Iohannis, anunturi importante dupa ce pandemia a scapat de sub control in Bucuresti. Atac la prefectul Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa in ziua in care autoritatile au decis sa introduca restrictii drastice in Capitala, dupa ce rata de infectare a atins 3,19 persoane la mia de locuitori. Va prezentam cele mai importante declaratii ale presedintelui, in regim live text.

Klaus Iohannis: Odata depasit pragul de trei infectari la mia de locuitori este evidenta necesitatea instituirii unor noi masuri restrictive. Atitudinea prefectului Capitalei si modul in care a reactionat sunt inacceptabile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni, la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala Interventia presedintelui Iohannis vine pe fondul agravarii.

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cum incearca Ungaria si Polonia sa ne blocheze economia

La nivel european sunt tensiuni, intre oficialii UE si cele doua state vecine, Ungaria si Polonia. Si culmea, totul pleaca de la bani. Este vorba de fondurile europene ce trebuie sa ajunga si in Romania, fonduri garantate in pandemie. Klaus Iohannis a facut anuntul Numai c acesti bani sunt conditionati de anumite criterii impuse de .

Klaus Iohannis, acuzatii grave la adresa prefectului Capitalei: Atitudinea si modul in care a reactionat sunt inacceptabile

Klaus Iohannis a tinut in cursul serii de ieri o conferinta de presa la Palatul Victoria, in cadrul careia a abordat mai multe subiecte de interes pentru Romania, printre care, evolutia pandemiei, participarea la Summitul Initiativei celor 3 Mari, dar si despre modul necorespunzator in care prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a gestionat situatia epidemiologica in .

KLAUS IOHANNIS: Daca nu se opreste pandemia, expertii vor veni cu masuri suplimentare

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

Ion Cristoiu: Asa ceva e greu de conceput chiar si in cazul lui Klaus Iohannis

Ion Cristoiu sustine ca, prin minimalizarea pericolului valului doi al pandemiei, presedintele Klaus Iohannis nu face altceva decat sa le dea romanilor un semn de relaxare, contrar curentului european, pentru a nu se renunta la ideea de alegeri parlamentare pe data de 6 decembrie.

Klaus Iohannis, concluzii dupa Summit-ul Initiativei celor Trei Mari

Klaus Iohannis s-a aratat multumit dupa discutiile purtate de oficialii celor 12 state membre UE afl.

Klaus Iohannis spune ca alegerile vor avea loc la data stabilita

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, la Palatul Cotroceni, ca alegerile parlamentare vor ave.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )