Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ea e Baba Anujka, cea mai temuta asasina a Europei de Est. Ar fi ucis circa 150 de barbati

Playtech Playtech,
Ea e Baba Anujka, cea mai temuta asasina a Europei de Est. Ar fi ucis circa 150 de barbati

Astazi vom impartasi cu voi povestea Babei Anujka, asasina care a bagat frica in barbatii din Europa de Est. Nascuta in Romania, pe numele de botez Ana Draxin, se crede ca aceasta femeie ar fi omorat circa 150 de reprezentanti ai sexului puternic. Mai multe detalii, in paragrafele urmatoare. Povestea Babei Anujka, criminala a 150 . continuă pe Playtech

Povestea Babei Anujka, vrajitoarea Banatului care a ucis peste 150 de barbati: in viata mea nu am vazut otrava. Eu am pregatit doar leacuri, dar acelea erau complet inofensive

Baba Anujka este considerata cea mai de temuta asasina a Europei de Est, fiind cunoscuta pentru leacurile sale. Oamenii apelau la aceasta pentru potiunile magice pe care le prepara. Babuta spunea c.

Perioada pandemiei este cea mai dificila pentru diplomatia romana, sustine ministrul Aurescu

Perioada pandemiei a fost poate cea mai dificila pentru diplomatia romana de dupa 1989, a estimat,.

Los Angeles, lovit de un val de caldura: Cea mai ridicata temperatura din istorie

Los Angeles a inregistrat, duminica, cea mai ridicata temperatura din istorie, peste 49 grade Celsius, in conditiile in care toata Coasta de Vest se confrunta cu un val de caldura periculos, relateaza Los Angeles Times.

Cea mai gustoasa prajitura cu mac si crema de vanilie. Reteta este destul de simpla

O prajitura cu un aspect asa cum ti-ai dori atunci cand ai musafiri, extrem de simplu de facut si destul de ieftina. Iata tot ce trebuie sa faci ca sa-ti iasa o prajitura cu mac si crema de vanilie extraordinara! Reteta pentru prajtura cu mac si crema de vanilie Ai invitati la masa si nu .

Corbii de Piatra, cea mai veche manastire rupestra din Romania. Este singura biserica din tara cu doua altare in naos

Corbii de Piatra, cea mai veche manastire rupestra din tara noastra dateaza din secolul al XIV-lea), ce gazduieste si cel mai vechi ansamblu de pictura, se afla de mai multi ani intr-o stare avansata de degradare. Desi Primaria Corbi a facut demersuri sustinute, birocratia din Prefectura Arges a blocat inceperea reabilitarii.

E prapad in Bucuresti. Cea mai neagra zi in Capitala, dupa izbucnirea pandemiei

Zi neagra pentru bucuresteni! Explozie de infectari cu coronavirus in Capitala! Care sunt datele pentru azi, 5 septembrie, indicate de catre Grupul de Comunicare Strategica? Explozie de infectari in Bucuresti! Ultimele date oferite de catre Grupul de Comunicare Strategica arata faptul ca in Capitala situatia este mai neagra decat a fost vreodata de la izbucnirea .

Cea mai buna ciorba de perisoare. Reteta e atat de simpla si e favorita lui Klaus Iohannis

Vrei sa stii care este secretul unei ciorbe de perisoare spectaculoase? Iata ce trebuie sa faci pas cu pas si care este ingredientul secret! Reteta este favorita presedintelui Romaniei. Reteta pentru ciorba de perisoare Ciorba de perisoare actrita cu bors este una dintre cele mai bune, mai ales ca are ingredientele preferate ale fiecaruia. Orice .

Cea mai rara Dacia din istorie. Cat de putine masini a facut producatorul din Pitesti

Brandul Dacia este unbun national,daca e sa luam in calcul popularitatea si numarul mare de automobile ce circulau pe drumurile patriei, in vremea regimului de trista amintire. Ambitia lui Nicolae Ceausescu de a avea o masina romaneasca a devenit realitate in anii 60, Cea mai rara Dacia din istorie in 1966 a fost semnat un .

Cea mai violenta tornada din istoria Romaniei. Cati oameni au murit

Climatologiile tornadei sunt importante pentru intelegerea formarii si caracteristicilor furtunilor convective severe si, de asemenea, pentru a cuantifica mai bine riscurile pe care le reprezinta tornadele. Frecventele raportate ale tornadelor sunt, in general, mai mici in Europa comparativ cu Statele Unite. in studiul sau privind tornadele si canalele de apa din Europa, Alfred Wegener a .

Cea mai delicioasa prajitura cu iaurt. Reteta este foarte simpla

Datorita cremozitatii, iaurtul este folosit adesea si in retetele multor prajituri, ba chiar este ingredientul de baza, care da o savuare speciala si lasa aluatul fluid, pentru ca, in final, desertul sa se topeasca in gura. Reteta prajitura cu iaurt Ingrediente 1 litru de iaurt 8 oua 350 grame zahar tos esenta de vanilie 150 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )