Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai delicioasa prajitura cu iaurt. Reteta este foarte simpla

Playtech Playtech,
Cea mai delicioasa prajitura cu iaurt. Reteta este foarte simpla

Datorita cremozitatii, iaurtul este folosit adesea si in retetele multor prajituri, ba chiar este ingredientul de baza, care da o savuare speciala si lasa aluatul fluid, pentru ca, in final, desertul sa se topeasca in gura. Reteta prajitura cu iaurt Ingrediente 1 litru de iaurt 8 oua 350 grame zahar tos esenta de vanilie 150 . continuă pe Playtech

Cel mai bun blat de pizza. Reteta este foarte simpla

Pizza este unul dintre cele mai populare feluri de mancare inventatea vreodata. Americanii au dezvoltat o obsesie cu acest preparat, 17% dintre toate restaurantele de pe teritoriul SUA fiind pizzerii. insa, pizza a intrat cu repeziciune si in patrimoniul gastronomic romanesc si sta la aceeasi masa cu mancarurile traditionale. Cum faci cel mai pufos blat .

Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume. Avere colosala pentru MacKenzie Scott

Cea mai bogata femeie din lume este MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cel mai bogat om din lume. MacKenzie Scott are o avere de 67,4 miliarde de dolari. Astfel, a depasit-o pe.

Placinta ciobanului, cea mai simpla reteta. Cum prepari acest fel culinar delicios

Placinta ciobanului este una dintre cele mai simple si mai gustoase retete de placinta. Aceasta placinta este, de altfel, mandria poporului englez, in orginal fiind denumita Shepherd`s Pie, care, in traducere, inseamna Placinta Ciobanului. Placinta ciobanului, cea mai simpla reteta Placina ciobanului este simplu de facut in casa, este satioasa, dar si potrivita pentru perioadele .

Cea mai buna tarta cu ciocolata si capsune. Cat de simpla este reteta

Daca ai pofta de ceva dulce, dar ai ramas fara idei, astazi iti propunem un desert simplu si gustos: tarta de ciocolata cu capsune. Daca vei vrea sa imnultesti ingredientele pentru a o transforma intr-un tort supraetajat, e de inteles. Cine poate spune Nu! unui blat cu cacao si ciocolata? Ca sa nu mai vorbim .

VIDEO Cum pui varza murata la borcan, pentru la iarna. Cea mai simpla reteta

A venit toamna, iar gospodinele adevarate nu isi mai vad capul de treaba. Fie ca pun castraveti in otet sau pregatesc gemuri si dulceturi, acestea se pregatesc intens pentru sezonul rece. Aceasta reteta trebuie sa o salvezi in caiet: asa pui varza murata la borcan! Reteta varza murata la borcan Gospodinele sunt in toiul pregatirilor .

Cea mai consumata bautura in Romania, dupa bere. Ce comanda romanii cand ies la terasa

Ce prefera romanii? Majoritatea clientilor au doua optiuni bine stiute deja de barmani si chelneri. Ce aleg cei mai multi, dupa bere? Care este comanda majoritatii in special in sezonul estival? Ce consuma majoritatea romanilor la terasa? Barmanii si chelnerii stiu deja foarte bine preferintele romanilor in privinta bauturilor din sezonul estival. Desigurberea nu paraseste .

Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei. Cine este si ce afacere are

Intr-o lume dominata de barbati si miliardele lor, se ridica caPhoenix din prorpia cenusa una din cele mai bogate femei dinlume, si nu, nu este sotia celebrului Bill Gates. Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei Fosta doamna Bezos este acum cea mai bogata femeie din lume, in timp ce .

Unde este cea mai adanca gaura din lume. Multi romani nu stiu raspunsul la aceasta intrebare

Unde este cea mai adanca gaura din lume si cum a fost formata aceasta? Este mai adanca si decat cel mai cunoscut punct al oceanului Groapa Marianelor. Unde este cel mai adanx loc din lume? Ajunge la scoarta terestra Cel mai adang loc din lume este asa cunoscuta Gaura de foraj Kola, care se .

Cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1. Este o fosta Miss

Adam Nemec vine la Bucuresti dupa ce a semnat cu Dinamo. Atacantul slovac va fi insotit si de superba sa sotie, Zuzana Nemec, ex-Kollorova, fosta Miss Univers Slovacia 2016. Zuzana, cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1 Odata cu revenirea lui Cosmin Contra, s-au reintors si transferurile surprinzatoare la Dinamo. Adam Nemec a .

Cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au murit in doar 24 de ore din cauza covid

Astazi este cea mai neagra zi din Romania, intrucat, in ultimele 24 de ore, au murit 60 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore au fost depistate 1. 053 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Aceasta este cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )