Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ce au facut Brigitte si Florin Pastrama intr-o parcare din Bucuresti. Este clar ce se intampla acum

Playtech Playtech,
Ce au facut Brigitte si Florin Pastrama intr-o parcare din Bucuresti. Este clar ce se intampla acum

Inca o data sotii Pastrama au probleme in paradis. Cu toate ca cei doi au negat sau au minimizat scandalurile din familia lor, de-a lungul timpului, de data aceasta, tensiunea dintre cei doi soti a putut sa fie remarcata de catre reporterii Impact. ro. Ce au facut Brigitte si Florin Pastrama intr-o parcare din Bucuresti Astfel . continuă pe Playtech

Ce a facut Ramona Olaru intr-un mall din Bucuresti. Asistenta de la Antena 1 a avut o experienta neplacuta

Asistenta matinalilor de la Neatza cu Razvan si Dani a avut parte de o experienta neplacuta intr-un centru comercial din Capitala. Ce i s-a intamplat Ramonei Olaru la un mall cunoscut din Bucuresti? Ramona Olaru, experienta neplacut intr-un mall din Bucuresti Ramona Olaru ii umple cu energie pozitiva pe toti cei cu care discuta. Diminetile .

Tragedie in familia lui Florin Pastrama. A facut infarct in urma cu cateva ore. Detalii socante

Florin Pastrama trece prin momente grele inainte de sarbatori, iar asta din cauza faptului ca mama sa a facut infarct noaptea trecuta. Care este starea celei mai importante femei din viata vedetei. Tragedie in familia lui Florin Pastrama Florin Pastrama a trecut de la agonie la extaz in numai o singura noapte. Cu toate ca .

Ce se va intampla cu pietele din Bucuresti. Traian Berbeceanu a luat decizia ferma

In ultima perioada, printr-o decizie a Prefecturilor, la nivel national, majoritatea pietelor erau inchise. Recent, Klaus Iohannis a decis sa se redeschida, astfel ca se anunta controale din partea autoritatilor. in Capitala, Traian Berbeceanu, Prefectul Capitalei, anunta ca se vor intensifica controalele in toate pietele redeschise. Traian Berbeceanu, sedinta cu factorii de conducere din directiile .

Patronul unui local din Bucuresti anunta greva fiscala: Ne-am trezit cu primaria pe cap. Ca am depasit prin distantarea meselor suprafata autorizata pentru terasa. Adica pentru ca am distantat mesele trebuie sa platim in plus

Patronul unui cunoscut local din Bucuresti anunta ca va face greva fiscala in conditiile in care aautoritatile locale le cer bani in plus pentru ca prin distantarea meselor pe terasa a fost depasita.

Spitalele din Bucuresti, fara locuri libere la ATI Dr. Beatrice Mahler: Ma gandesc cu ingrijorare la ce inseamna aceasta saptamana

O situatie critica se inregistreaza in Bucuresti, unde nu se mai inregistreaza niciun loc liber la sectiile ATI, pentru pacientii COVID. Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta, se declara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )