Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce se va intampla cu pietele din Bucuresti. Traian Berbeceanu a luat decizia ferma

Playtech Playtech,
Ce se va intampla cu pietele din Bucuresti. Traian Berbeceanu a luat decizia ferma

In ultima perioada, printr-o decizie a Prefecturilor, la nivel national, majoritatea pietelor erau inchise. Recent, Klaus Iohannis a decis sa se redeschida, astfel ca se anunta controale din partea autoritatilor. in Capitala, Traian Berbeceanu, Prefectul Capitalei, anunta ca se vor intensifica controalele in toate pietele redeschise. Traian Berbeceanu, sedinta cu factorii de conducere din directiile . continuă pe Playtech

Traian Berbeceanu, discutii cu reprezentantii pietelor pe tema restrictiilor sanitare: Comerciantul care nu respecta masurile anti-COVID va ramane fara contract in piata

In cursul zilei de luni, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a avut o intalnire cu reprezentantii pietelor din Bucuresti, pe tema respectarii masurilor sanitare impotriva COVID-19. Totodata, la intalnire.

Traian Berbeceanu, despre modul in care bucurestenii vor putea petrece de Revelion: Adunarile publice sunt interzise, circulatia este limitata dupa 23.00

Intrebat daca in noaptea dintre ani, bucurestenii vor putea iesi cu artificii in fata blocului si vor putea petrece alaturi de alte persoane, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu a reamintit faptul ca.

Angela Merkel a luat decizia crunta. Informatii de ultima ora, sute de mii de romani sunt in pericol

Germania se pregateste de inca un lockdown, astfel ca ia masuri in ce priveste scolile, magazinele, dar si orice alt soi de activitate ce implica adunarile de oameni. Angela Merkel a luat decizia crunta intr-o conferinta de presa care a fost organizata la capatul unei reuniuni a guvernului federal impreuna cu premierii landurilor federale, Angela .

Ce a facut Florin Salam in razboiul cu clanul Duduianu. Manelistul a luat decizia total neasteptata

Scandal urias. Dupa ce a fost santajat si amenintat, Florin Salam a luat o decizie total neasteptata in razboiul cu clanul Duduianu. Ce va face acum celebrul manelist?! Razboi la cutite intre Florin Salam si clanul Duduianu La cinci luni de la moartea lui Emi Pian, Florin Salam a luat o decizie total neasteptata in .

Brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti acuzat de decesul unei paciente pe care ar fi detubat-o, plasat in arest la domiciliu

Brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, acuzat de decesul unei paciente pe care ar fi detubat-o din greseala, a primit mandat de arestare la domiciliu, magistratii Judecatoriei Sectorului 3 respingand, sambata, propunerea de arestare preventiva formulata de procurori, informeaza News. ro. Decizia magistratilor poate fi contestata.

Ce a facut Ramona Olaru intr-un mall din Bucuresti. Asistenta de la Antena 1 a avut o experienta neplacuta

Asistenta matinalilor de la Neatza cu Razvan si Dani a avut parte de o experienta neplacuta intr-un centru comercial din Capitala. Ce i s-a intamplat Ramonei Olaru la un mall cunoscut din Bucuresti? Ramona Olaru, experienta neplacut intr-un mall din Bucuresti Ramona Olaru ii umple cu energie pozitiva pe toti cei cu care discuta. Diminetile .

Patronul unui local din Bucuresti anunta greva fiscala: Ne-am trezit cu primaria pe cap. Ca am depasit prin distantarea meselor suprafata autorizata pentru terasa. Adica pentru ca am distantat mesele trebuie sa platim in plus

Patronul unui cunoscut local din Bucuresti anunta ca va face greva fiscala in conditiile in care aautoritatile locale le cer bani in plus pentru ca prin distantarea meselor pe terasa a fost depasita.

Controale dure la terasele din Capitala: Sunt amenajate mai mult decat ilegal. Nu se respecta nimic!

Proprietarii de magazine, restaurante si terase au cerut program prelungit de Revelion pana la ora 1 in Capitala. Prefectul Traian Berbeceanu le-a spus celor din HoReCa, faptul ca astfel de decizii trebuie luate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta si Guvernul.

DE LA INCEPUTUL ACESTUI AN Evolutie relativ mai buna la BVB, fata de pietele din regiune

Claudiu Cazacu, XTB Romania: Randamentul dividendelor a facut ca investitorii sa acorde o atentie mai mare Bursei de la Bucuresti, fata de cele din regiune * Achizitiile fondurilor de pensii Pilon II - factor important pentru evolutia pietei noastre, in comparatie cu cele din Polonia si Ungaria, spune Adrian Codirlasu, vicepresedinte CFA Romania Desi se afla sub nivelul la care a debutat in 2020, an in care pietele financiare au fost puternic lovite de perspectivele sumbre ale economiilor din intreaga lume in urma raspandirii pandemiei de Covid-19, indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti BVB) afiseaza, cu doua saptamani inainte de incheierea anului, o performanta relativ mai buna decat a principalilor indici ai burselor importante din regiune.

Instanta a respins definitiv sesizarea PMP privind votul pe listele suplimentare si anularea alegerilor din Bucuresti

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins, sambata, definitiv, sesizarea PMPprivind anularea alegerilor si votul pe listele suplimentare in Bucuresti. Decizia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )