Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce se intampla chiar acum cu pensiile speciale. Decizia CCR de azi e revoltatoare

Playtech Playtech,
Ce se intampla chiar acum cu pensiile speciale. Decizia CCR de azi e revoltatoare

Intr-un moment destul de delicat din punct de vedere politic si social, decizia CCR de astazi amplifica lucrurile. Conform unor surse, astazi CCR a dat o decizie, cel putin controversata, referitoare la taxarea pensiilor speciale. Tema, si-asa una sensibila, prin noua decizie amplifica si mai mult nemultumirie in plan social. Pensiile speciale scapa de taxare . continuă pe Playtech

Se intampla chiar acum la granita cu Ungaria. Politia Romana a facut anuntul azi

In aceasta dimineata romanii care vroiau sa iasa din tara pe la granita cu Ungaria au avut de asteptat. Au aparut cateva probleme pe ambele sensuri, de intrare si de iesire din Romania, la granita de vest. Sistemul informatic a cazut Conform unui comunicat de de Politia de frontiera Oradea, in aceasta dimineata cei care .

Augustin Zegrean explica decizia CCR privind pensiile speciale: Sunt oameni in Romania cu 20.000 de euro salariu, de ce nu sunt impozitati cu 85%?

Fostul presedinte al CCR Augustin Zegrean afirma ca nu se pot impozita doar pensiile speciale, intrucat se intra in disfunctie constitutionala si ca legea trebuie sa fie egala pentru toti. Curtea Constitutionala a decis marti ca impozitarea cu 85% a pensiilor speciale este neconstitutionala.

Digi24: VIDEO Zegrean, dupa decizia CCR privind pensiile speciale: Sunt oameni in Romania cu 20.000 de euro salariu, de ce nu-s impozitati cu 85%?

Augustin Zegrean, fostul sef al CCR, a declarat la Digi24 ca nu se pot impozita doar pensiile speciale, intrucat se intra in conflict cu dispozitia constitutionala si ca legea trebuie sa fie egala pentru toti.

USR PLUS: Jocurile din Parlament, finalizate la CCR - pensiile speciale scapa de impozitare

Alianta USR PLUS sustine ca jocurile din Parlament privind impozitarea pensiilor speciale au fost finalizate de CCR prin decizia de neconstitutionalitate de astazi, ceea ce face ca aceste venituri sa nu dispara, cel putin inca un timp de acum inainte.

Augustin Zegrean, dupa decizia CCR privind pensiile speciale: Toti suntem egali in fata legii. Sunt oameni in Romania cu 20.000 de euro salariu, de ce nu-s impozitati cu 85%?

Curtea Constitutionala a stabilit marti, dupa patru amanari, ca impozitarea pensiilor speciale cu pana la 85% este neconstitutionala. Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii, a explicat faptul ca nu.

Anuntul dezastruos pentru cei cu masini pe benzina si motorina. S-a aflat chiar acum

Dupa aproape noua luni de preturi mici, pe piata petroliera se intampla lucruri. Soferii de masini pe benzina si motorina trebuie sa afle urgent, ca sa fie pregatiti de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )