Libnet.ro
UNICEF

19:00

USR PLUS: Jocurile din Parlament, finalizate la CCR - pensiile speciale scapa de impozitare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR PLUS: Jocurile din Parlament, finalizate la CCR - pensiile speciale scapa de impozitare

Alianta USR PLUS sustine ca jocurile din Parlament privind impozitarea pensiilor speciale au fost finalizate de CCR prin decizia de neconstitutionalitate de astazi, ceea ce face ca aceste venituri sa nu dispara, cel putin inca un timp de acum inainte. continuă pe Ziarul Bursa

CRISTIAN GHINEA, USR PLUS: Grupul de negociere pentru programul de guvernare a inchis capitolul Digitalizare

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea afirma ca reprezentantii USR PLUS, PNL si UDMR care negociaza astazi programul de guvernare au inchis capitolul Digitalizare.

BEC a repartizat mandatele de parlamentar. Cati deputati si senatori au PSD, PNL, USR-PLUS, UDMR si AUR

PSD va avea in viitorul Parlament 47 mandate la Senat si 110 mandate la Camera Deputatilor, in timp ce PNL a obtinut 41 la Senat, respectiv 93 la Camera Deputatilor, potrivit datelor prezentate, luni, de Biroul Electoral CentralBEC). Alianta USR PLUS va avea 25 de mandate la Senat si 55 la Camera Deputatilor, iar Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) - 14 la Senat si 33 la Camera Deputatilor. INTERACTIV Harta mandatelor noului Parlament. Cum se impart noii parlamentari in fiecare judet Cateva situatii curioase: de la deputatul AUR de Covasna, la judetele unde USR a castigat votul, dar nu a luat majoritatea mandatelor .

Gheorghe Falca: Blocajul dintre PNL, USR PLUS si UDMR este o greseala Discutiile pentru functii ar trebui lasate pe final

PNL, USR-PLUS si UDMR trebuie sa gaseasca o solutie de compromis in negocierile pentru formarea Guvernului, a declarat la RFI vicepresedintele PNL Gheorghe Falca. El crede ca discutiile privind sefia Camerei Deputatilor, dorita atat de PNL, cat si de USR-PLUS, ar trebui lasate pentru final.

intelegerea secreta dintre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce se intampla acum intre PNL si USR-Plus

Cu doar cateva ore inainte de sedinta cu Klaus Iohannis, partidele PNL si USR-PLUS au dorit sa gaseasca o solutie pentru deblocarea negocierilor in ceea ce priveste urmatorul presedinte al Camerei Deputatilor. A fost facut o intelegere secreta intre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce intelegere au facut Ludovic Orban si Dan Barna Luni, 14 .

Cum s-a ajuns la varianta Orban-premier Ce a propus seful PNL si ce au propus liderii USR-PLUS (surse)

Ludovic Orban le-a spus liberalilor in sedinta de marti seara de la partid ca in discutiile de sambata si duminica liderii USR-PLUS au enuntat explicit varianta reluarii de catre el a functiei de premier, iar UDMR si-a exprimat acordul de principiu in acest sens, au declarat pentru HotNews. ro surse liberale. Sedinta de urgenta la PNL: Orban-premier, varianta pentru deblocarea negocierilor cu USR-PLUS si UDMR si formarea noului Guvern.

GHEORGHE FALCA: Blocajul dintre PNL, USR PLUS si UDMR este o greseala

PNL, USR-PLUS si UDMR trebuie sa gaseasca o solutie de compromis in negocierile pentru formarea Guvernului, a declarat vicepresedintele PNL, Gheorghe Falca.

Dan Barna, dupa consultarile de la Cotroceni: Dacian Ciolos este propunerea USR PLUS pentru functia de premier. Suntem gata sa continuam discutiile

Dan Barna a declarat dupa iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohanni ca delegatia USR-PLUS a sustinut propunerea de premier Dacian Ciolos ca solutie pentru formarea unei coalitii de.

Un nou blocaj in negocierile PNL, USR-PLUS si UDMR. A doua runda de discutii, suspendata la propunerea lui Orban Fiecare partid va merge la Cotroceni cu propunerea proprie de premier

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR s-au reintors duminica la masa negocierilor, insa doar pentru doua ore si pentru a consemna un nou blocaj in discutii. Nu a fost inregistrat niciun progres dupa ce sambata liderii celor trei partide nu au reusit sa cada de acord asupra impartirii functiilor de premier, presedinte al Camerei Deputatilor si presedinte al Senatului. Clauza propusa de UDMR la protocolul Coalitiei, singurul lucru acceptat in doua zile de negocieri cu USR-PLUS si PNL .

Negocieri blocate din cauza neintelegilor asupra impartirii principalelor functii in stat intre PNL, USR Plus si UDMR

Negocierile dintre PNL, USR PLus si UDMR privind impartirea puterii dupa alegerile parlamentare au ajuns intr-un impas sambata dupa-amiaza, dupa ce discutiile s-au blocat pe principalele functii in stat: prim-ministru, presedintele Camerei Deputatilor si presedintele Senatului, au declarat surse apropiate negocierilor pentru G4Media. ro.

Blocaj in negocierile pentru noul guvern. Dupa 5 ore, discutiile au fost suspendate, PNL nu cedeaza nicio functie USR-PLUS si UDMR fac front comun (surse)

Dupa cinci ore de discutii, liderii PNL, USR-PLUS si UDMR nu au reusit sa ajunga la niciun acord. Surse participante la discutii au declarat pentru HotNews. ro ca USR-PLUS si UDMR au cerut ca posturile de premier si de sefi ai Camerei Deputatilor si Senatului sa fie discutate la pachet, insa liberalii s-au opus dorind negocieri separate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )