Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce s-a observat din satelit ca se intampla cu Italia. Planeta reuseste sa respire din nou

Playtech Playtech,
Ce s-a observat din satelit ca se intampla cu Italia. Planeta reuseste sa respire din nou

Criza sanitara cu care se confrunta planeta vine si cu vesti relativ bune pentru planeta pe care traim. Cercetatorii au putut observa cu ochiul liber modificarile care au intervenit asupra Pamantului. Criza sanitara mondiala elimina poluarea China a fost prima tara afectata de criza sanitara de proportii, dar imediat cum autoritatile au inchis orase intregi . continuă pe Playtech

Imagini din satelit arata amploarea dezastrului din Iran cauzat de COVID-19. Asta in timp ce autoritatile raporteaza doar cateva sute de victime (FOTO, VIDEO)

Imagini luate din satelit arata o zona plina cu morminte comune, sapate la marginea orasului Qom, si care indica faptul ca Iranul ar raporta cifre false, arata The Telegraph. Din imagini rezulta ca in.

Digi24 Iranul, acuzat ca ascunde adevaratele efecte ale epidemiei de coronavirus. Ce arata imaginile din satelit

Mai multe imagini din satelit arata o extindere rapida a cimitirelor si aparitia de gropi comune in Iran, transmite Mediafax. Imaginile par sa confirme faptul ca autoritatile iraniene incearca sa acopere amploarea epidemiei de coronavirus. Iranul este una dintre cele mai afectate tari din lume de epidemia de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )