Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini din satelit arata amploarea dezastrului din Iran cauzat de COVID-19. Asta in timp ce autoritatile raporteaza doar cateva sute de victime (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Imagini din satelit arata amploarea dezastrului din Iran cauzat de COVID-19. Asta in timp ce autoritatile raporteaza doar cateva sute de victime (FOTO, VIDEO)

Imagini luate din satelit arata o zona plina cu morminte comune, sapate la marginea orasului Qom, si care indica faptul ca Iranul ar raporta cifre false, arata The Telegraph. Din imagini rezulta ca in. continuă pe B1

Imagini prin satelit arata in Iran noi gropi de inhumare pentru victimele coronavirusului

Imaginile prin satelit de la Maxar Technologies arata adaugarea de noi parcele de inmormantare la un cimitir din Qom, Iran, la inceputul lunii martie, conform CNN.

Digi24 Iranul, acuzat ca ascunde adevaratele efecte ale epidemiei de coronavirus. Ce arata imaginile din satelit

Mai multe imagini din satelit arata o extindere rapida a cimitirelor si aparitia de gropi comune in Iran, transmite Mediafax. Imaginile par sa confirme faptul ca autoritatile iraniene incearca sa acopere amploarea epidemiei de coronavirus. Iranul este una dintre cele mai afectate tari din lume de epidemia de coronavirus.

Iranul este acuzat ca nu raporteaza dimensiunea exacta a epidemiei cu coronavirus. Imagini din satelit arata cum cresc cimitirele pentru victime

Adevarata situatie provocata de epidemia de coronavirus din Iran ar fi cu totul alta, dupa aparitia unor imagini din satelit care arata ca cimitirele din orasul Qom se extind extrem de rapid,anunta britanicii de la The Guardian.

Cum sfideaza bucurestenii REGULILE impotriva CORONAVIRUSULUI! Imagini din Capitala in plina criza de COVID-19 (FOTO)

Atmosfera din Bucuresti, in plina criza de Coronavirus, este extrem de dezolanta. Populatia a dat navala in marile magazine, pentru a-si face provizii, pregatindu-se astfel pentru cel mai sumbru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )