Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea va scapa miercuri de condamnare: care sunt argumentele lui Ponta

Playtech Playtech,
Dragnea va scapa miercuri de condamnare: care sunt argumentele lui Ponta

Victor Ponta nu a mai fost de mult timp in lumina reflectoarelor, dar a explicat, de curand, de ce, in opinia sa, Dragnea va scapa de condamnarea definitiva in dosarul angajarilor fictive. Ponta se afla in campanie electorala si face tot posibilul sa-l atace pe Dragnea cu fiecare ocazie pe care are. in cea mai [] . continuă pe Playtech

Ponta: Miercuri, Dragnea va scapa de condamnare

Presedintele Pro Romania, a declarat duminica intr- conferinta de presa ca presedintele PSD Liviu Dragnea va scapa miercuri de condamnarea in dosarul angajarilor fictive. Curtea Constitutionala urmeaza sa se pronunte atunci la sesizarea lui Florin Iordache privind un conflict juridic intre Parlament si inalta Curte. O decizie pozitiva va intoarce procesul lui Dragnea, acesta fiind condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Care sunt cele mai periculoase substante din lume! Creeaza o dependenta de care nu se poate scapa

Conform oamenilor de stiinta, potentialul unui drog de acreadependenta poate fi judecat in functie de efectele daunatoare pe care ilareasupra creierului, cat de bine se simt cei care.

Elevii au talent. Cum explica Ministerul Educatiei proba de creativitate de la BAC, si care sunt parerile profesorilor

Ministerul Educatiei a incercat sa explice rolul probei de creativitate din Bacalaureat, pe care o defineste acum drept proba de maturitate, potrivit g4media. ro. Institutia sustine ca testul ar fi unul.

Pe ce dam banii. Care sunt cele mai costisitoare cheltuieli are romanilor

De la un an la celalalt, veniturile cresc, insa odata cu cresterea lor, cheltuielile sunt din ce in ce mai costisitoare. O familie areun buget cu aproape o treime mai mare fata de acum doi ani si alege.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )