Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care sunt cele mai periculoase substante din lume! Creeaza o dependenta de care nu se poate scapa

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai periculoase substante din lume! Creeaza o dependenta de care nu se poate scapa

Conform oamenilor de stiinta, potentialul unui drog de acreadependenta poate fi judecat in functie de efectele daunatoare pe care ilareasupra creierului, cat de bine se simt cei care. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai periculoase produse descoperite in 2018 la nivelul UE

Anul trecut, in sistemul de alerta rapida au fost inregistrate un numar de 2. 257 de alerte privind produse nealimentare periculoase, dintre care doar noua au venit din Romania, si au fost intreprinse 4. 050 de actiuni in urma alertelor.

Pe ce dam banii. Care sunt cele mai costisitoare cheltuieli are romanilor

De la un an la celalalt, veniturile cresc, insa odata cu cresterea lor, cheltuielile sunt din ce in ce mai costisitoare. O familie areun buget cu aproape o treime mai mare fata de acum doi ani si alege.

VIDEO Autostrada Bucuresti Brasov ar putea fi facuta de grupul care a construit cel mai lung pod din lume

Autostrada Bucuresti Brasov ar putea fi terminata de unul dintre cei mai mari constructori la nivel mondial, anunta Stirile Pro TV. Surse din domeniu spun ca Guvernul va incepe negocierile cu un important consortiu turco-chinez, acelasi care a construit in China cel mai lung pod din lume, de 165 de kilometri, care strabate delta [] .

Cele mai frumoase aeroporturi din lume. Cum arata cele mai cochete terminale

Skytrax, o firma de consultanta din Regatul Unit, a facut topul celor mai frumoase aeroporturi din lume. Aeroportul Changi din Singapore a fost numit cel mai frumos din lume pentru al saptelea an consecutiv.

Preturile petrolului au atins cele mai ridicate niveluri din ultimele cinci luni

Preturile petrolului au atins luni cele mai ridicate niveluri din ultimele cinci luni, sustinute de limitele de productie impuse de OPEC, de sanctiunile SUA impotriva Iranului si Venezuelei si de datele pozitive referitoare la piata americana a muncii, transmite Reuters.

Care sunt produsele cele mai periculoase pentru consumatori. Mii de alerte inregistrate

Aproximativ o treime din cele 2. 257 de alerte cu privire la produse periculoase publicate anul trecut au vizat jucariile, conform raportului anual publicat vineri de Comisia Europeana privind produsele periculoase.

Cele mai cautate aptitudini profesionale pentru 2019, conform site-ului LinkedIn

Companiile nu se mai uita numai la diploma de facultate, ci si laaptitudinile potensialilor anjasi. Iata care sunt cele mai cautate skill-uri profesionle conform site-ului LinkedIn.

Cele mai stupide razboaie din istoria omenirii. Conflictul izbucnit pe teritoriul Romaniei din cauza unui cazan de tuica

Razboiaele sunt cele mai serioase si sangeroase aspecte din istoria umanitatii. De-a lungul timpului au existat conflicte atat de stupide, incat in ciuda pierderii de vieti omenesti putini se pot abtine sa nu schiteze macar un zambet. Sunt razboaie pornite de la motive incredibile, precum porci, caini sau un cazan cu tuica gasit intamplator.

Predictii pentru numele bebelusului regal: care sunt cele mai populare variante

Pariorii fac predictii diverse in ceea ce priveste numele pe care il vor alege Ducesa Meghan 37 de ani) si Printul Harry 34 de ani) pentru primul lor bebelus, care urmeaza sa se nasca la finalul lunii aprilie.

E OFICIAL: Una dintre cele mai indragite blonde din TV se intoarce pe sticla! Anuntul momentului a fost facut

Revenire spectaculoasa in televiziune! Fosta sotie a lui Augustin Viziru va reveni pe sticla pe 15 aprilie, pentru a prezenta emisiunea OANApp, care va fi difuzata pe TVR 2, de la ora 15. 00, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )