Libnet.ro
UNICEF

12:00

Florin Calinescu a rabufnit, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa la Bruxelles. Suntem zero!

Playtech Playtech,
Florin Calinescu a rabufnit, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa la Bruxelles. Suntem zero!

Florin Calinescu a postat un mesaj surprinzator pe o retea de socializare, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa la Bruxelles. Din pacate pentru Partistul Social Democrat, propunerea lor pentru comisar european a fost respinsa de catre Comisia pentru afaceri juridice din Parlamentul European cu 15 voturi negative din 24. Care a fost mesajul lui . continuă pe Playtech

Reactia PSD dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa pentru functia de comisar: Opozitia calca in picioare imaginea tarii

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a reactionat dupa ce Rovana Plumb a primit aviz negativ din partea Comisiei Juridice din Parlamentul European pentru functia de comisar european si acuza Opozitia ca a sabotat candidatul tarii lor si ca a reusit sa calce in picioare imaginea Romaniei pe plan extern.

Rovana Plumb, dupa ce a fost respinsa din postul de comisar: Prevederi diferite au facut sa existe diferente intre declaratiile de avere

Rovana Plumb a transmis, joi seara, ca prevederi diferite au facut sa existe diferente intre declaratia financiara depusa la Bruxelles si declaratia de avere depusa in Romania. Plumb sustine ca, pana la aceasta ora, nu a primit nicio comunicare oficiala din partea Comisiei Juridice in urma audierii.

A infiat-o, dupa ce a fost respinsa de 20 de familii: ce problema are fetita

Drama unei fetite care a fost refuzata de 20 de familii la adoptie a fost intrerupta de un barbat cu inima mare care a decis sa faca o fapta buna. Pana la varsta de 13 zile, a fost refuzata la adoptie de 20 de familii. Norocul ei era ca, fiind atat de mica, nu ar .

Rovana Plumb, reactie dupa ce a fost respinsa de Comisia Juridica a P.E. pentru postul de comisar european: Nu am primit un raspuns oficial

Propunerea Romaniei de comisar european, Rovana Plumb, a fost respinsa de Comisia juridica a Parlamentului European. Contra Rovanei Plumb au votat 15 europarlamentari, 6 au votat pentru si doi s-au.

Numele vehiculate pentru postul de comisar european, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa de Comisia Juridica

Antena 3 a prezentat numele vehiculate in presa pentru postul de comisar european, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa de Comisia juridica a Parlamentului European. Pe aceasta lista se afla Viorica Dancila, Ra.

Carmen Avram: Rovana Plumb nu a fost respinsa de Comisia Judiciara

Carmen Avram a venit cu lamuriri cu privire la decizia luata de Comisia Juridica a Parlamentului European in cazul Rovanei Plumb. Europarlamentara sustine ca Rovana Plumb nu a fost respinsa, ci procedura a fost su.

Carmen Avram: Rovana Plumb nu a fost respinsa de Comisia Juridica

Carmen Avram a venit cu lamuriri cu privire la decizia luata de Comisia Juridica a Parlamentului European in cazul Rovanei Plumb. Europarlamentara sustine ca Rovana Plumb nu a fost respinsa, ci procedura a fost su.

Rovana Plumb a fost respinsa de Comisia juridica din PE si NU va mai fi comisar european. Rares Bogdan: O rusine foarte mare, pe care Romania o suporta din cauza Vioricai Dancila (VIDEO)

Rovana Plumb a fost respinsa in urma audierilor din Comisia juridica a Parlamentului European, unde fusese chemata sa justifice diferentele din declaratia de avere. in aceste conditii, eurodeputatul PSD nu va ma.

Bogdan Chirieac, dupa ce Rovana Plumb a fost audiata in Parlamentul European: E o executie

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European JURI) a decis sa ii invite joi, 26 septembrie, pe Rovana Plumb si Laszlo Trocsanyi, comisarii europeni desemnati din partea Romaniei, respectiv a Ungariei, la o.

Rovana Plumb reactioneaza: Prevederi diferite au facut sa existe diferente intre declaratiile de avere

Rovana Plumb face primele precizari dupa ce a fost respinsa in urma audierilor din Comisia juridica a Parlamentului European, unde fusese chemata sa justifice diferentele din declaratia de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )