Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii vor avea mai multe zile libere. Ce pregateste Guvernul

Playtech Playtech,
Romanii vor avea mai multe zile libere. Ce pregateste Guvernul

Guvernul doreste sa ofere mai multe zile libere bugetarilor. Proiectul care ii vizeaza pe angajatii de la stat a fost publicat recent pe site-ul oficial al Ministerului Muncii. Guvernul vrea sa ofere mai multe zile libere bugetarilor Bugetarii au parte de vesti bune! Guvernul vrea sa le ofere mai multe zile libere. Proiectul a fost . continuă pe Playtech

Dancila: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile si extinderea votului prin corespondenta

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca Guvernul are in lucru, intr-un stadiu avansat, un pachet de masuri privind imbunatatirea procesului electoral, aratand ca se ia in calcul ca votul sa se desfasoare pe mai multe zile, dar si extinderea votului.

Mai multe zile de concediu pentru bugetari. Ce angajati isi vor putea cumula concediile de la doua locuri de munca

Guvernul va majora numarul minim de zile de concediu ale salariatilor din regiile autonome cu specific deosebit si din unitatile bugetare, daca un proiect lansat in dezbatere publica Ministerul Muncii va fi aprobat. De asemenea, o serie de angajati vor putea sa cumuleze concediile de la doua locuri de munca.

Viorica Dancila ii raspunde la scrisoare lui Klaus Iohannis: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile si extinderea votului prin corespondenta

Viorica Dancila a declarat, joi, ca a luat act de scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis prin care i-a solicitat modificarea legislatiei electorale in asa fel incat sa nu mai fie probleme in ziua.

Dancila: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca Guvernul are in lucru, intr-un stadiu avansat, un pachet.

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romani: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern ca Partidul Social Democrat isi va continua programul de guvernare si va continua atat programulde investitii, cat si.

HOROSCOPUL saptamanii 17 - 23 iunie. Zodiile care vor avea un final de saptamana ingrozitor

Aceste trei zodii vor avea o perioada pe care isi vor dori sa o uite cat mai repede. HOROSCOP BERBEC - Au loc atatea schimbari in viata ta, incat nu stii ce sa mai faci si cu ce sa incepi. Simti ca.

Baile Herculane se transforma intr-un mare santier. Mai multe dintre cladirile istorice vor fi reabilitate cu bani europeni

Baile Herculane se vor transforma intr-un santier imens in zilele care urmeaza. Primaria va demara lucrarile la mai multe obiective din statiune. Este vorba despre un parc, o piata trei poduri si un hote.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Dancila, despre candidatul la prezidentiale: Trebuie sa incepem sondajele. Prioritate vor avea colegii din partid

Liderul PSD, Viorica Dancila, a fost intrebata, miercuri, daca este luat in calcul un candidat la prezidentiale PSD-ALDE, ea sustinand ca sunt luate in calcul toate variantele, inclusiv o candidatura comuna si ca trebuie incepute sondajele pentru desemnarea candidatului la Cotroceni. Dancila a spus ca in aceste sondaje vor avea prioritate membrii PSD care vor sa candideze pentru functia de presedinte al Romaniei.

Dacia planuieste mai multe modele derivate din Duster. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma

Producatorul de la Mioveni intentioneaza sa lanseze mai multe modele derivate din SUV-ul Duster. Printre acestea s-ar putea numara un Duster cu sapte locuri sau un Duster Coupe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )