Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dancila: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile

România Liberă România Liberă,
Dancila: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca Guvernul are in lucru, intr-un stadiu avansat, un pachet. continuă pe România Liberă

VIORICA DANCILA: Luam in calcul prelungirea duratei votului si extinderea prin corespondenta

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul ia in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile, extinderea votului prin corespondenta si alte masuri care sa contribuie la o mai buna desfasurare a procesului de vot.

Dancila: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile si extinderea votului prin corespondenta

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca Guvernul are in lucru, intr-un stadiu avansat, un pachet de masuri privind imbunatatirea procesului electoral, aratand ca se ia in calcul ca votul sa se desfasoare pe mai multe zile, dar si extinderea votului.

Viorica Dancila ii raspunde la scrisoare lui Klaus Iohannis: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile si extinderea votului prin corespondenta

Viorica Dancila a declarat, joi, ca a luat act de scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis prin care i-a solicitat modificarea legislatiei electorale in asa fel incat sa nu mai fie probleme in ziua.

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romani: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern ca Partidul Social Democrat isi va continua programul de guvernare si va continua atat programulde investitii, cat si.

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romanii din Diaspora: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern ca Partidul Social Democrat isi va continua programul de guvernare si va continua atat programulde investitii, cat si.

Viorica Dancila: Presedintele Iohannis a intrat in campanie electorala, deci ma astept la mai multe blocaje

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara ca se asteapta la mai multe blocaje din partea presedintelui Klaus Iohannis, avand in vedere ca acesta si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la.

Mai multe spatii comerciale si autoturisme, inundate in urma unei ploi torentiale in Cernavoda

Mai multe spatii comerciale si autoturisme au fost inundate, miercuri seara, in urma unei ploi toren.

Baile Herculane se transforma intr-un mare santier. Mai multe dintre cladirile istorice vor fi reabilitate cu bani europeni

Baile Herculane se vor transforma intr-un santier imens in zilele care urmeaza. Primaria va demara lucrarile la mai multe obiective din statiune. Este vorba despre un parc, o piata trei poduri si un hote.

Michel Platini, pus in libertate dupa o audiere de mai multe ore

Fostul mare fotbalist francez si presedinte al UEFA, Michel Platini, a fost pus in libertate in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a fost audiat mai multe ore in ancheta legata de atribuirea organizarii.

Rares Bogdan: Cei de la USR sa se gandeasca daca un calcul politicianist meschin e mai bun decat salvarea unei tari

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, luni seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca USR ar trebui sa se gandeasca daca un calcul politicianist meschin este mai bun decat salvarea unei tari, referindu-se la faptul ca acest partid a anuntat ca nu va intra la guvernare decat dupa organizarea de alegeri parlamentare si a precizat ca el pledeaza pentru o mare coalitie a opozitiei si sustinerea unui candidat unic la prezidentiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )