Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum iti poti cumpara Dacia Logan la cel mai mic pret

Playtech Playtech,
Cum iti poti cumpara Dacia Logan la cel mai mic pret

Dacia Logan este una dintre cele mai populare masini de la noi datorita pretului, a fiabilitatii si a faptului ca este un produs romanesc. Pentru cumparatorii romani, exista mai multe metode prin care isi pot achizitiona o Dacia Logan la un pret extrem de mic. Dacia Logan, prin programul Rabla 2018 Cu pogramul Rabla 2018, []. continuă pe Playtech

Dacia Logan, cel mai mic pret. Cum iti poti cumpara un autoturism cu bani putini

Dacia Logan, una dintre cele mai populare masini in Romania, poate fi achizitionata la un pret extrem de mic. Dacia Logan, prin programul Rabla 2018: Constructorul aduce pe piata o serie limitata, cu un.

Mica Elvetie a Romaniei. Localitatea cu cel mai curat aer din Europa

In zona Banatului exista o localitate pe care turistii o considera Mica Elvetie a Romaniei. Se spune ca aici poti respira cel mai curat aer din toata Europa, iar noaptea poti admira cel mai frumos cer.

Rata inflatiei, la cel mai ridicat nivel din iunie 2013. Ce s-a scumpit cel mai mult

Rata anuala a inflatiei a urcat in februarie la 4,72%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fo.

BET, cel mai rentabil dintre cosurile de actiuni avute in vedere

Indicele BET, referinta Bursei de Valori Bucuresti BVB), a avut o rentabilitate de 0,69%, in intervalul 1 martie - 8 martie, reprezentand cosul de actiuni cu cel mai bun randament dintre cei urmariti, in perioada mentionata. Spre deosebire, indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea, a scazut cu 0,65%, in timp ce BET-XT, ce include cele mai lichide 25 de companii ale bursei, a urcat cu 0,41%. in cazul ultimei luni perioada 8 februarie - 8 martie), indicele BET a urcat cu 4,88%, peste aprecierea avuta de BET-FI si BET-XT, de 2,35%, respectiv 4,33%.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce PRETURILE AU EXPLODAT, iar inflatia a atins cel mai mari nivel al ultimelor 5 ani

Liviu Dragnea nu a dorit sa comenteze datele INS potrivit carora rata inflatiei a urcat la cel mai inalt nivel din iunie 2013. Seful PSD a ales sa nu gaseasca scuze acum, lasand Guvernul sa isi.

Preturile au EXPLODAT, dupa ce rata inflatiei a ajuns la cel mai iNALT nivel

Rata anuala a inflatiei a urcat in luna februarie la 4,72%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica INS). in acest.

Rata anuala a inflatiei a urcat luna trecuta la 4,72%, cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna februarie la 4,72%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, in conditiile in care citricele s-a scumpit cu 5,98% fata de ianuarie, potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica INS).

Bamboo trebuie sa plateasca o suma uriasa statului roman! Procese grele intre cel mai cunoscut club din Romania si institutiile statului

Cel mai cunoscut club din Romania trebuie sa plateasca peste 1. 000 de euro, dar se afla in doua litigii cu instutiile statului. Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei, aflat in subordinea.

UN ROMAN, cel mai mare JEFUITOR DE BANCI din lume! Ar fi fugit cu un avion privat

Un roman a fost numit de britanici cel mai mare jefuitor de banci din lume dupa o frauda uriasa, in urma careia a scos miliarde de euro din bancomate. Alexandru Sovu a creat si a vandut mii de gadget-uri.

Black Panther depaseste cel mai important record la box office

Black Panther ar putea fi cel mai relevant film al acestui an, iar incasarile confirma calitatea celui mai nou lung metraj din Universul Cinematografic Marvel. Black Panther este cea mai recenta pelicula din MCU si prima care a fost construita vreodata in jurul unor personaje principale de culoare. Pana la Pantera Neagra, echipa de super [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )