Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Mantea ameninta mai multi concurenti de la Puterea Dragostei. Ce decizie a luat vedeta Kanal D

Playtech Playtech,
Andreea Mantea ameninta mai multi concurenti de la Puterea Dragostei. Ce decizie a luat vedeta Kanal D

Mai multi concurenti de la Puterea Dragostei sunt pe punctul de a fi descalificati. Anuntul a fost facut de Andreea Mantea, prezentatoarea show-ul matrimonial. Vizati de descalificare sunt: Roxana, Turcu si Ella. Mantea, anunt despre descalificare Daca una dintre concurente, si anume Ella, a cerut permisiunea de a merge la doctor in tara, prezentand dovada . continuă pe Playtech

Kanal D, amenda usturatoare de la CNA pentru Puterea dragostei: Daca puneti la TV asa ceva, inseamna ca validati genul acesta de comportament

Kanal D a primit o amenda record de la Consiliul National Al Audiovizualului pentru emisiunea matrimoniala Puterea dragostei, prezentata de Andreea Mantea.

Marius si Andreea Pirui, la cutite! Casa Puterea Dragostei mai pierde un cuplu?

Marius si Andreea Pirui au discutii aprinse! Se intrevede pierderea unui cuplu din casa Puterea Dragostei? Ce se intampla acum intre amorezi si de la ce a plecat totul? Ce reprosuri isi adreseaza? Puterea Dragostei: Marius si Andreea Pirui, discutii aprinse Discutii aprinse intre Marius si Andreea Pirui. Linistea a parasit cuplul din cauza unei .

Scene greu de privit, la Puterea Dragostei. Postul Kanal D, amendat de CNA

Casa Puterea Dragostei a scos la iveala momente agresive si de jigniri fara masura. Scandalurile, din ultima vreme, i-au cam costat scump pe cei de la Kanal D, reprezentatii CNA luand atitudine imediat. Scene greu de privit, la Puterea Dragostei Conform paginademedia. ro, emisiunea Puterea Dragostei a degenerat iar, telespectatorii avand parte de scene pline de .

Philip incearca sa o cucereasca pe Berna cu cadouri! Urmeaza o noua relatie in casa Puterea Dragostei

Fiorii iubirii se vad din nou in casa Puterea Dragostei! Philip a dat-o uitarii pe Ligi, dupa scandalul dintre cei doi, iar acum incearca sa o cucereasca pe Berna. Ce cadou i-a oferit blondinei si cum vrea sa-i intre in gratii? Puterea Dragostei: Philip, cadou pentru Berna! Concurentul a dat-o uitarii pe Ligi Philip joaca .

Senatorul Vergil Chitac a intrat in contact direct cu mai multi lideri PNL, USR si PLUS Constanta, in cadrul negocierilor pentru candidatura la alegerile locale

Senatorul PNL Vergil Chitac a intrat in contact direct cu mai multi membri din conducerea PNL, USR si PLUS Constanta, in cadrul unor intalniri care vizau negocieri pentru candidatura acestuia la Primaria.

Gestul Stefaniei la Asia Express l-a scos din minti pe Speak. Ce a facut cu mai multi barbati: Ne despartim

Tensiuni mari in echipa lui Speak si a Stefaniei! Cantaretul s-a enervat la culme din cauza unui gest extrem de nepotrivit din partea tinerei. Ce s-a intamplat intre cei doi si ce le-a stricat zenul amorezilor? Asia Express: Gestul Stefaniei l-a scos din minti pe Speak Tensiunile in urma probelor si a conditiilor grele se .

DIN CAUZA SCADERII ACCENTUATE A PRETURILOR TITEIULUI Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca vor reduce cheltuielile si forajele, in urma scaderii accentuate a preturilor titeiului, la cele mai scazute niveluri din ultimii trei ani, transmite Reuters, conform news. ro.

Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca .

Trafic intens la Vama Nadlac. Autoritatile spun ca e normal. Mai multi romani au refuzat sa intre in carantina fiind necesara interventia mascatilor

Sute masini stau la coada, la Vama Nadlac, pentru a intra in Romania. Potrivit publicatiei locale, Aradon. ro, mai multe persoane s-au blocat intr-un centru de carantina fiind necesara chemarea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )