Libnet.ro
UNICEF

18:46

DIN CAUZA SCADERII ACCENTUATE A PRETURILOR TITEIULUI Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA SCADERII ACCENTUATE A PRETURILOR TITEIULUI Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca vor reduce cheltuielile si forajele, in urma scaderii accentuate a preturilor titeiului, la cele mai scazute niveluri din ultimii trei ani, transmite Reuters, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Masuri extreme luate peste tot in lume din cauza coronavirusului

Masuri extreme luate peste tot in lume din cauza coronavirusului. Spania a luat decizia de a suspenda cursurile pentru orice forma de invatamant.

Schimbare pe piata muncii din cauza coronavirusului: Firmele trec la interviuri video

Munca remote, limitarea sedintelor extinse, a calatoriilor si gasirea unor alternative viabile care sa permita continuarea activitatilor din cadrul companiilor, ca si pana acum, reprezinta realitatea la care trebuie sa se adapteze, cel putin pentru o perioada, si angajatorii din Romania, arata o analiza eJobs. in acest context, una dintre masurile la care apeleaza tot mai multi recrutori este organizarea video interviurilor de angajare, ca masura de protectie impotriva virusului COVID-19.

Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca .

EJOBS: Tot mai multe companii s-au adaptat la noul context si apeleaza la video interviuri

Munca remote, limitarea sedintelor extinse, a calatoriilor si gasirea unor alternative viabile care sa permita continuarea activitatilor din cadrul companiilor, ca si pana acum, reprezinta realitatea la care trebuie sa se adapteze, cel putin pentru o perioada, si angajatorii din Romania, informeaza un comunicat remis Redactiei al platformei de angajare eJobs. in acest context, una dintre masurile la care apeleaza tot mai multi recrutori este organizarea video interviurilor de angajare, ca masura de protectie impotriva virusului COVID-19.

Ministerul Sanatatii, decizie fara precedent din cauza COVID-19! Nu vei mai putea face asta

Ministerul Sanatatii a operationalizat in aceasta dimineata Centrul Operational de Coordonare, unitate care stabileste in timp operativ legatura cu directiile de sanatate publica si unitatile sanitare apartinand Ministerului Sanatatii pentru identificarea in timp real a situatiilor de risc asociate infectiei cu coronavirus COVID 19 si pentru stabilirea masurilor ce se impun. Ministerul Sanatatii, decizie fara .

ADVERTORIAL DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, EVENIMENTELE CU PUBLIC SE MUTA IN MEDIUL ONLINE

In plina situatie de criza care a lovit Romania din cauza coronavirusului, companiile si firmele care aveau evenimente sau intalniri cu clienti sau parteneri, sunt nevoite sa se reorienteze. in ultimele zile, cererile catre companiile de transmisii LIVE s-au triplat, conform specialistilor de la Anvergura - companie specializata in transmisiuni LIVE.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19. Victima suferea deja de o alta afectiune in stare avansata

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Femeia in cauza fusese spitalizata marti cu pneumonie severa. Conform.

Festivalurile Tomorrowland si Coachella, anulate din cauza Coronavirus! Ce se va intampla cu Untold si Neversea?

Daca editia de iarna a celebrului Festival Tomorrowland din Franta a fost anulata din cauza Coronavirusului, iata ca si organizatorii Coachella iau in calcul posibilitatea amanarii. Ce se va intampla insa cu Untold si Neversea? .

Irinel Columbeanu a aparut la Asia Express din cauza problemelor financiare?

Toata lumea a ramas surprinsa cand, duminica seara, Irinel Columbeanu a aparut pe post de invitat special la Asia Express. Gurile rele spun ca omul de afaceri a acceptat provocarea din cauza faptului ca ar avea grave probleme financiare.

Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta. Ce se intampla acum

In contextul ultimelor evenimente de la granita Turciei cu Orientul Mijlociu, dar si datorita deciziilor luate de presedintele turc Tayyip Erdogan de a deschide granitele migrantilor, Uniunea Europeana a trecut la represalii si la amenintari dure la adresa Turciei si a presedintelui. Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )